Na Bonifiki se je v organizaciji TK Luka Koper končal prvi izmed regijskih teniških turnirjev Kolektor Cup v okviru Plazma športnih iger mladih do 14 let.

Na Bonifiki se je v organizaciji TK Luka Koper končal prvi izmed regijskih teniških turnirjev Kolektor Cup v okviru Plazma športnih iger mladih do 14 let.

Udeležilo se ga je veliko igralcev in igralk iz Idrije, Nove Gorice, Vanganela in Kopra. Udeleženci so bili z organizacijo dogodka zelo zadovoljni, saj so na igrišču, prikazali izjemno zanimive, borbene in fair tekme. Udeležba je bila brezplačna, vsi nastopajoči so dobili Kolektor majico, pijačo in Plazma kekse.  Najboljši so se uvrstili na zaključni masters turnir, na kateremu se jim bodo pridružili tudi igralci in igralke iz preostalih treh turnirjev. Zmagovalec in zmagovalka zaključnega Kolektor masters turnirja v Sloveniji pa se bosta brezplačno odpravila na regijsko mednarodno tekmovanje, ki bo potekalo v avgustu v Splitu na Hrvaškem.

“Serija turnirjev je v Sloveniji organizirana prvič in veseli smo, da smo prvega organiziraliprav v našem klubu, ki je znan po dobrih organizacijah številnih turnirjev. Udeleženci so ga lepo sprejeli in verjamem, da bodo naslednji turnirji še boljši.” je po končanem turnirju povedal Aleksandar Živin. predsednik TK Luka Koper.

Rezultati:
1.Kolektor Cup, 2.6.2024,TK Luka Koper
Skupina A dečki
1.Ramulić Ervin LUKAKP
2.Toma Fernando LUKAKP
3.Frankovič Tom VANGANEL
4.Küssel Teo

VANGANEL SKUPINA B dečki

1.Vlaychev Maxim LUKAKP
2.Marinac Timotej LUKAKP
3.Peroša Benjamin LUKAKP

SKUPINA C dečki
1.Stubelj Enej NGOR
2.Zrnić Aleksej LUKAKP
3.Marinac Tilen LUKAKP

SKUPINA D dečki
1.Zlatanovič Matija LUKAKP
2.Faganelj Tian LUKAKP
3.Martič Tadej LUKAKP

SkUPINA E deklice
1.Raktelj Julija LUKAKP
2.Peroša Mia LUKAKP
3.Zrnić Nikol LUKAKP
4.Šubic Teja IDRIJA
5.Kreft Vita IDRIJA

Naslednji tenis Kolektor Cup turnir se bo odvijal 8. in 9. junija, v Mariboru. Za več informacij spremljajte našo spletno stran www.sportneigremladih.com

VIR: Športne igre mladih