Serijo Poker Face sta ustvarila dvakratni nominiranec za oskarja Rian Johnson ter izvršna producentka in zvezdnica Natasha Lyonne

SkyShowtime je danes razkril, da bosta prvi dve epizodi serije Poker Face na SkyShowtime ekskluzivno na voljo za pretočno predvajanje 15. septembra, nove epizode pa bodo sledile vsak petek.

Poker Face, ki jo je ustvaril Rian Johnson, je 10-delna detektivska serija o Charlie Cale (Natasha Lyonne), ki ima izjemno sposobnost, da lahko ugotovi, kdaj nekdo laže. V svojem Plymouthu Barracuda se odpravi na pot in na vsakem postanku naleti na nove like ter nenavadne zločine, ki jih preprosto mora rešiti.
Serija je na portalu Rotten Tomatoes požela pohvalne kritike ter prejela 98-odstotno oceno in dobila oznako »sveže« (»fresh«).
 
V glavni vlogi nastopa Natasha Lyonne, ki je pod okriljem družbe Animal Pictures tudi izvršna producentka, za serijo pa je napisala in režirala tudi eno od epizod. V seriji Poker Face sodelujejo številni gostujoči zvezdniki, med katerimi so: Adrien Brody, Angel Desai, Audrey Corsa, Benjamin Bratt, Brandon Michael Hall, Charles Melton, Chelsea Frei, Cherry Jones, Chloë Sevigny, Clea DuVall, Colton Ryan, Danielle MacDonald, Dascha Polanco, Ellen Barkin, Hong Chau, Jasmine Aiyana Garvin, Jack Alcott, Jameela Jamil, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Leslie Silva, Lil Rel Howery, Luis Guzmán, Megan Suri, Niall Cunningham, Nicholas Cirillo, Nick Nolte, Reed Birney, Rhea Perlman, Ron Perlman, Rowan Blanchard, S. Epatha Merkerson, Shane Paul McGhie, Simon Helberg, Stephanie Hsu, Tim Blake Nelson in Tim Meadows.
 
Nora in Lilla Zuckerman sta vodji produkcije in izvršni producentki. Ostali izvršni producenti so še Ram Bergman, Natasha Lyonne, Nena Rodrigue in Iain B. MacDonald, medtem ko sta Maya Rudolph in Danielle Renfrew Behrens soizvršni producentki. Serija Poker Face je delo produkcijskih hiš T-Street, MRC in Animal Pictures, distribuira pa jo Paramount Global Content Distribution.
 
Storitev SkyShowtime je uporabnikom na voljo neposredno prek aplikacije SkyShowtime na napravah Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung ter prek spletnega mesta: www.skyshowtime.com. Mesečna cena naročnine za SkyShowtime je 5,99 evra.

VIR: MSL

Več o SkyShowtime
 
SkyShowtime je hitro rastoča storitev pretočnega predvajanja v Evropi. Kot skupno podjetje družb Comcast in Paramount Global – SkyShowtime ponuja najboljšo hollywoodsko in lokalno zabavo na enem mestu.
 
Od filmov in izvirnih serij kultnih blagovnih znamk studiev, kot so Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios in Peacock, pa vse do SkyShowtime Original series, je SkyShowtime novo mesto prvovrstne zabave v Evropi.
 
SkyShowtime, ki se je na vseh svojih trgih začel predvajati v začetku tega leta, je na voljo v naslednjih državah: v Sloveniji, Albaniji, Andori, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, na Hrvaškem, Češkem, Danskem, Finskem, Madžarskem, Kosovu, v Črni gori, Severni Makedoniji, na Norveškem, Nizozemskem, Poljskem, Portugalskem, v Romuniji, Srbiji, na Slovaškem, v Španiji in na Švedskem. Na nekaterih trgih je na voljo prek izbranih ponudnikov televizijskih storitev ter na napravah Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, televizorjih LG, Samsung Smart TV in na spletu.