Prihodnji teden bodo znani prejemniki prestižnih priznanj Obrtnik leta in Podjetnik leta 2020, Obrtnik leta in Podjetnik leta 2021 ter najstarejši obrtnik leta 2020.

Prihodnji teden bodo znani prejemniki prestižnih priznanj Obrtnik leta in Podjetnik leta 2020, Obrtnik leta in Podjetnik leta 2021 ter najstarejši obrtnik leta 2020. Priznanja bo Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije podelila na slovesnosti, ki bo v četrtek, 17. marca, na Brdu pri Kranju. Zaradi omejitev v času epidemije, je bil dogodek večkrat prestavljen, zato pa bo tokratna izvedba še bolj slavnostna. Poleg obrtnikov in podjetnikov, se bodo slovesnosti udeležili tudi najvišji predstavniki vlade in gospodarstva.

»Veseli nas, da bomo prihodnji teden končno uspeli izpeljati naš osrednji dogodek, na katerem bomo podelili prestižna priznanja posameznikom za njihove poslovne dosežke, inovativnost in odličnost. Letošnja podelitev bo še posebej slavnostna, saj bomo podelili priznanja za leti 2020 in 2021,« ob tem poudarja predsednik OZS Branko Meh.
 
Med visokimi predstavniki, ki se bodo udeležili slovesnosti, bodo tudi predsednik vlade RS Janez Janša, ki bo obenem slavnostni govorec, predsednik Državnega zbora RS Igor Zorčič, predsednik Državnega sveta RS Alojz Kovšca in ministri Zdravko Počivalšek, Janez Cigler Kralj, Janez Poklukar in številni drugi.
 
Imena in opise vseh nominirancev najdete v pripetih dokumentih.
 
PR: OZS