Hyundai je predstavil drugo prenovo Tucsona.

Hyundai je predstavil drugo prenovo Tucsona.

Oblikovanje
Oblikovanje temelji na Hyundaijevi oblikovni filozofiji »Čutna športnost«. Posodobljena zunanjost vključuje preoblikovana odbijača, večje dnevne luči, prenovljena platišča in nove barvne možnosti. Popolnoma prenovljena notranjost vključuje posodobitve armaturne plošče, volana, sedežev in informacijsko-zabavnega sistema.

Povezljivost
Tucson je opremljen s številnimi vrhunskimi tehnološkimi funkcijami, prilagojenimi za izboljšanje digitalne izkušnje uporabnikov. Sistem Connected Car Navigation Cockpit (ccNC) združuje avdio, video in navigacijske funkcije v dveh 12,3-palčnih zaslonih ter tako ustvarja personaliziran in intuitiven prostor. Posodobitve na daljavo (OTA) omogočajo brezhibno vzdrževanje in dostop do funkcij na zahtevo, kar zagotavlja najnovejše programske in informacijsko-zabavne zmogljivosti. Kupci lahko izkoristijo prednosti osvežene grafike novega sistema in najsodobnejših storitev Bluelink®.

Udobje in priročnost
Tucson je opremljen s številnimi funkcijami za večanje udobja, vključno s tripodročna klimatsko napravo, ogrevanimi sedeži spredaj in zadaj ter prezračenimi sprednjimi sedeži. Zadnji sedeži se lahko zložijo v razmerju 40:20:40 z enostavnim potegom ročic v prtljažniku ali s potegom ročice za nastavitev naklona v kabini.

Varnost
Tucson je opremljen z izboljšanim sistemom sedmih zračnih blazin, vključujoč sredinsko stransko zračno blazino, ki preprečuje medsebojno trčenje potnikov spredaj.Sistem CWC (Crosswind Stability Control) deluje proti bočnemu vetru pri vožnji z visoko hitrostjo in z delnim zaviranjem ter uravnavanjem krmiljenja izboljšuje vozno stabilnost.

Vožnja in upravljanje
Tucson se ponaša z elektronsko nadzorovanim vzmetenjem (ECS) za bolj gladko in stabilno vožnjo. Z izbiro načina vožnje (Mode Select) lahko vozniki izberejo Eco, Normal ali Sport način, odvisno od njihovih voznih preferenc. Opremljen je lahko s tremi velikostmi pnevmatik, ki poskrbijo za izboljšanje udobja, zmanjšanje hrupa s ceste in vodljivost.

Pogonski sklopi
Tucson ponuja eno najširših palet elektrificiranih pogonskih sklopov v svojem segmentu. Paleta pogonskih sklopov je racionalizirana in ponuja kupcem več alternativnih možnosti. Novost je z dvokolesni pogon za priključnega hibrida.

Garancija
Takokot vsi naši modeli ima tudi osveženi Tucson 5-letno tovarniško garancijo brez omejitve prevoženih kilometrov, kar zagotavlja najvišjo raven zanesljivosti.
Galerija


VIR: Hyundai