PREMIERA 16. JUNIJA NA HBO MAX

Z ANDYJEM GARCIO IN GLORIO ESTEFAN V GLAVNIH VLOGAH
 
    
Novi film „Nevestin oče“ (Father of the Bride), v katerem sta glavni vlogi odigrala Andy Garcia in Gloria Estefan, na HBO Max streaming platformo premierno prihaja 16. junija.
 
Dolgoletna zakonca Billy in Ingrid sta presenečena, ko na obisk v Miami pride njuna najstarejša hči Sofia. A presenečenje je še večje, ko najavi novega fanta Adana in njune načrte o skupnem življenju v Mehiki. Sofiina namera prekriža načrte Billyju in Ingrid, ki sta ji nameravala povedati, da se ločujeta. Oba se strinjata, da še naprej igrata zaljubljeni par in novico z bližnjimi delita kasneje.
 
Ta moderna romantična komedija, navdihnjena z brezčasno klasiko, govori o družini in neuničljivih vezah. Prikaže presenetljive in smešne načine na katere se lahko srce prilagodi v imenu ljubezni.
 
Warner Bros. Pictures in HBO Max ta film prinašata v produkciji Plan B Entertainment Productions, v režiji Gaza Alazrakija. V glavnih vlogah so Andy Garcia, Gloria Estefan, Adria Arjona, Isabela Merced, Diego Boneta in Chloe Fineman. Scenarij, ki temelji na romanu Edwarda Streeterja, je napisal Matt Lopez. Producenti so oskarjevca Dede Gardner in Jeremy Kleiner ter Paul Michael Perez. Izvršni producenti so Brad Pitt, Andy Garcia, Ted Gidlow in Jesse Ehrman.

PR: HBO