Inšpektor Goodman se vrača!

Inšpektor Goodman se vrača!

V ponedeljek, 1. julija 2024, ob 20. uri bomo na TV SLO 1 premierno predvajali prvo epizodo 2. sezone uspešne serije Vrnitev iz raja. Prvo sezono smo predvajali lani poleti.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija
14. junij 2024 ob 11.28
Ljubljana - RTV SLO
Prvi ponedeljek v mesecu juliju bo ob 20. uri na prvem programu Televizije Slovenija na sporedu prvi del druge sezone britanske nadaljevanke Vrnitev iz raja. Nadaljevanka sledi inšpektorju Humphreyu Goodmanu in njegovi zaročenki Marthi, ki živita v zaspanem namišljenem britanskem obalnem mestecu Shipton Abbott, ki leži na jugu okrožja Devon.



Inšpektor Goodman se vrača!

Vsaka epizoda nove sezone prinaša nov zločin, od skrivnostne smrti na parnem vlaku do pogrešanega duhovnika. Detektivska ekipa se v tokratni sezoni sooča z novimi, drznejšimi in obsežnejšimi primeri, ki so globoko prepleteni z lokalnim okoljem. Poleg tega pa jim grozi celo zaprtje lokalne policijske postaje. Med preiskavami se Humphrey in Martha spopadata tudi z izzivi vsakdanjega življenja in razmišljata o ustvarjanju družine ter morebitni posvojitvi.

Prva epizoda
Humphrey in Esther se v idiličnem angleškem podeželju Devonshire pridružita skupini igralcev Shipton Abbott Players na vaji skrivnostnega umora. Čeprav Humphrey le igra detektiva, se stvari hitro spremenijo, ko žrtev amaterskega umora dobi pravi nož v hrbet. Skrivnost umora na parnem vlaku nenadoma postane preveč resnična.