Nova serija „Zvita pločevina“ (Twisted Metal) je od danes dostopna na HBO Max streaming platformi, kjer so v ponudbi vse epizode prve sezone. Premiera na HBO kanalu bo 25. septembra ob 21:00.

Nova serija „Zvita pločevina“ (Twisted Metal) je od danes dostopna na HBO Max streaming platformi,  kjer so v ponudbi vse epizode prve sezone. Premiera na HBO kanalu bo 25. septembra ob 21:00.

„Zvita pločevina“ je napeta akcijska komedija, ki temelji na PlayStation igri in je bila posneta po izvirni zgodbi R. Reesea in P. Wernicka, ustvarjalcev „Deadpoola“ in „Dobrodošli v deželi zombijev“. Govori o tujcu, ki dobi priložnost za boljše življenje, če mu uspe dostaviti skrivnostni paket čez postapokaliptično puščavo.  

Režiser je Kitao Sakurai, medtem ko igrajo Anthony Mackie, Stephanie Beatriz, Joe Seanoa, Thomas Haden Church, Neve Campbell in Tahj Vaughans.

„Bilo je leto 2001. Weezer je povabil oboževalce na otok na soncu. Shrek je bil zvezda v kinu. Pizza Hut je dostavil pico na mednarodno vesoljsko postajo. Jaz pa sem bil šestnajsletnik, ki je kupil Twisted Metal: Black“. Vstavil sem igro v PlayStation 2 in se znašel v kaotičnem derbiju, ki me je osrečeval. Ta občutek sem želel tudi v seriji. Da, „Zvita pločevina“ ima avtomobile, orožje in bitke, a tudi ljudi. Vem, da vas bodo pritegnili liki in kaj jih vodi. Navijali boste za karizmatičnega heroja Joeja Doeja, ki ga igra Anthony Mackie, ko bo iskal mesto, kamor spada. Smejali se boste, ko bo enigmatična ženska z imenom Quiet, ki jo igra Stephanie Beatriz, njegovo življenje postavila na glavo po naključnem srečanju, po katerem bosta morala nadaljevati skupaj, kar bo spremenilo življenje obeh na bolje,“ pove Michael Jonathan Smith, kreativni producent in scenarist.

VIR: WBD