Nagrajena animirana serija Genndyja Tartakovskyja, petkratnega prejemnika nagrade Emmy, tudi za najboljšo animirano serijo, „Prvinsko“, se 22. julija vrača na HBO Max streaming platformo z drugo sezono, ko v ponudbo prihajata prvi dve epizodi.

SPOROČILO ZA MEDIJE

PREMIERA DRUGE SEZONE 
NAGRAJENE ANIMIRANE SERIJE 
 „PRVINSKO“
(ang. GENNDY TARTAKOVSKY’S PRIMAL)
22. JULIJA NA HBO MAXU


V REŽIJI AVTORJA GENNDYJA TARTAKOVSKYJA

Ljubljana, 20. julij 2022
Nagrajena animirana serija Genndyja Tartakovskyja, petkratnega prejemnika nagrade Emmy, tudi za najboljšo animirano serijo, „Prvinsko“, se 22. julija vrača na HBO Max streaming platformo z drugo sezono, ko v ponudbo prihajata prvi dve epizodi.

 „Prvinsko“ je serija Adult Swima, ki spremlja jamskega človeka (Aaron LaPlante) na začetku evolucije, medtem ko sklepa neverjetno prijateljstvo z dinozavrom, ki je na robu izumrtja. V drugi sezoni človek in dinozaver odpotujeta v novi svet, da bi rešila ugrabljeno Miro (Laëtitia Eïdo), na poti pa najdeta mesto, ki je polno divje brutalnosti.

Pohvaljena s strani kritikov in oboževalcev, prva sezona „Prvinsko“ je trenutno med 10 najbolj gledanimi serijami Adult Swima na HBO Maxu.

Serija, polna napetosti, srce parajočih trenutkov, vznemirjenja, ljubezni in strahu, skoraj brez dialoga, je kot slika, ki oživi in ​​se zanaša samo na glasbo in grafiko ter pripoveduje zgodbo o dveh neverjetnih zaveznikih, ki se premikata po nasilni, prvinski poti. Svetu. Potem ko ju združijo nesrečne tragedije, se zdi, da drug drugemu postaneta edino upanje za preživetje.

Avtor serije je Genndy Tartakovsky (Dexter's Laboratory, Samurai Jack, Star Wars: Clone Wars, Sym-Bionic Titan). Umetniški režiser je Scott Wills (The Ren & Stimpy Show, Samurai Jack). Glasbo sta ustvarila Tyler Bates (Guardians of the Galaxy, Samurai Jack) in Joanne Higginbottom (Samurai Jack, Salem), za zvočne efekte pa je poskrbel Joel Valentine (Big City Greens, Samurai Jack).

O HBO Maxu
HBO Max® je D2C (direct-to-consumer) streaming platforma podjetja Warner Bros. Discovery, ki ponuja zabavo vrhunske kvalitete. HBO Max ponuja širok izbor zgodb za vse gledalce, tudi vsebino produkcije HBO, Warner Bros., DC, Max Originals, blockbusterje in priljubljene vsebine za otroke in celotno družino. Streaming platforma je prvotno lansirana v ZDA, v maju 2020, kasneje istega leta pa je predstavljena še cenejša opcija naročnine z reklamami. HBO Max je svojo globalno širitev začel lani poleti z lansiranjem v Latinski Ameriki in na Karibih, sledil je vstop na evropski trg z lansiranjem storitve v nordijskih državah in Španiji. HBO Max je trenutno na voljo na 61 območjih.

O podjetju Warner Bros. Discovery
Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) je vodilno svetovno podjetje s področja medijev in zabave, ki ustvarja in distribuira najbolj diferenciran in popoln portfelj vsebin in blagovnih znamk na svetu na področju televizije, filma in streaminga. Prisotno je v več kot 220 državah in ozemljih ter v 50 jezikih. Warner Bros. Discovery navdihuje, informira in zabava občinstvo po vsem svetu prek svojih kultnih blagovnih znamk, vključno z: Discovery Channel, discovery +, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV in drugimi. Za več informacij obiščite www.wbd.com


HBO Adria d.o.o.
Iva Zrnčić
+385 91 426 2764