Iskraemeco je na največjem egiptovskem strokovnem dogodku o vodah Egypt Water Wastewater Infrastructure (EWWI) v njegovi izdaji leta 2023 "The Blue Economy Round" predstavil pametne rešitve za vodo.

Iskraemeco je na največjem egiptovskem strokovnem dogodku o vodah Egypt Water Wastewater Infrastructure (EWWI) v njegovi izdaji leta 2023 "The Blue Economy Round" predstavil pametne rešitve za vodo.

Dogodek osvetljuje poslovne priložnosti, ki jih egiptovski trg ponuja v različnih industrijskih sektorjih, saj zagotavlja neposredno poslovno platformo za največje evropske industrijske korporacije ter egiptovska in afriška podjetja in družbe, vse to pa spodbuja trajnostno rast in svetlejšo prihodnost za naš planet.

Podjetje Iskraemeco je predstavilo svoj celovit portfelj rešitev za vodo in pametnih naprav, vključno z rešitvami za učinkovito upravljanje vode, zaščito prihodkov in merjenje porabe vode.

Na dogodku smo se srečali z inž. Mamdouhom Raslanom, predsednikom Holdinga za pitno vodo in sanitarne storitve v Egiptu, in dr. Sayedom Ismailom, namestnikom ministra za infrastrukturo na ministrstvu za bivališča, infrastrukturne storitve in mestne skupnosti v Egiptu. Ustavila sta se na naši stojnici in se pogovarjala o vzajemnem sodelovanju med Iskraemeco in ministrstvom na področju vodnih rešitev.

Maged Ayoub, komercialni in operativni direktor za Egipt, Libijo in Irak, je povedal: “EWWI je najprestižnejši vodni dogodek pod pokroviteljstvom egiptovske države; na svojo udeležbo smo zelo ponosni. Iskraemeco je vodilno podjetje na področju merjenja in pametnih rešitev ter je vedno spreminjalo pravila igre na egiptovskem trgu, saj ponuja široko paleto najsodobnejših tehnologij in pametnih rešitev za vladni in zasebni sektor. Zato je to odlična priložnost, da egiptovski trg obogatimo z našimi najnovejšimi tehnologijami na področju pametnega merjenja porabe vode in rešitev za nepovratno vodo, da skupaj pripravimo načrt prihodnosti vodnega gospodarstva v Egiptu in da se vključimo v najpomembnejšo globalno temo “Trajnost in okolju prijazno okolje” za boljšo prihodnost za naslednje generacije
VIR: Iskraemeco