V petek in soboto, 3. in 4. marca, spoznaj kreatorje in ustanovitelje top blagovnih znamk in nakupuj njihove izdelke v živo. Samo v BTC Cityju Ljubljana v Dvorani A! Z nami bodo Petra Parovel, Alja Perne ... odskrolaj navzdol in odkrij vse pop-up trgovinice.

V petek in soboto, 3. in 4. marca, spoznaj kreatorje in ustanovitelje top blagovnih znamk in nakupuj njihove izdelke v živo. Samo v BTC Cityju Ljubljana v Dvorani A! Z nami bodo Petra Parovel, Alja Perne ... odskrolaj navzdol in odkrij vse pop-up trgovinice.


SWY

Nakupuj SWY kose v živo, ne samo prek spleta! Kot lastnik/-ca katerega koli SWY izdelka, nimaš le še enega kosa več v omari, ampak si del ogromne skupnosti, v kateri se nikdar ne boš počutil/a sam/a.

Na Pop-up vikendu te pričakujemo z:

  • veliko razprodajo zalog,
  • vse do - 40 % popusta na chalk 3.0,
  • - 65 % popusta vse kopalke,
  • - 45 % popusta na bunde,
  • - 30 % do - 40 % popusta na trenirke,
  • izdelki z napako po »norih« cenah,
  • darilom v vrednosti 20 € ob vsakem nakupu nad 50 €,
  • degustacijami in presenečenji!
 


The Base Label

Alja Perne je svojo strast do mode spremenila v posel s svojo lastno blagovno znamko - The Base Label. Oblačila so oblikovana in narejena v Sloveniji, iz najboljših materialov, in so namenjena temu, da jih nosiš večno.

V pop-up trgovini boš lahko celotno The Base Label kolekcijo nakupoval/-a z 10-% popustom, ki bo veljal tudi na novo kolekcijo.

Ekskluzivno bo na ogled in na voljo za prednaročilo že nekaj kosov nove poletne kolekcije, ki prihaja v maju.

 


Lelosi

V LELOSI pop-up trgovini boš lahko v živo preizkusila neskončno udobje LELOSI oblačil. Na voljo bo širok nabor izdelkov za vso družino, vključno z našimi vročimi novostmi, kot so čisto nova športna linija pajkic in topov, dolgi skorti ter spodnje perilo zanjo in zanj. Obišči nas, čakajo te posebna presenečenja.


Peach Booty Plan

Pripravi se na poletje z Peach Booty Plan pripomočki, športnimi oblačili in vadbenimi programi, s katerimi boš dosegala super rezultate in postala del skupnosti, s katero boš vsak dan rasla in gradila pot do najboljše verzije sebe.

V pop-up shopu bodo na voljo čisto vsi Peach Booty Plan produkti: najbolj popularne "Booty elastike", blazine, pripomočki za masažo, brisačke ter čisto vse kolekcije Peach Booty Plan športnih oblačil. Prav tako bodo nudili možnost nakupa kateregakoli PBP vadbenega programčka ter njihovih top prehranskih načrtov.

 


BAM čokolada

Ekipa BAM čokolade se ponaša z najslajšimi izdelki na planetu in trdi, da je najboljše delo delo s čokolado. In to poslanstvo širijo v nedogled.

Zato so za pop-up trgovinico pripravili popuste do 50 %, za konkreten pozdrav vikendu pa pripravili še happy hour z BAM pijačami. Navdušili bodo tudi s številnimi nagradnimi igrami.

Coolio! Hub: obišči Selfie City

Rabiš prostor za ustvarjanje vsebine? Bi se rad/-a s prijatelji fotografirala v barvitih fotokotičkih? Le 3. in 4. marca lahko Selfie City obiščeš brezplačno in ustvariš nepozabne spomine!


VIR: BTC City