Včerajšnji večer je zaznamovala slavnostna podelitev prvih Štajerskih gospodarskih oskarjev. Oglejte si utrinke gala prireditve, dobrodelne dražbe ter druženja!

Včerajšnji večer je zaznamovala slavnostna podelitev prvih Štajerskih gospodarskih oskarjev. Oglejte si utrinke gala prireditve, dobrodelne dražbe ter druženja!

Svečana podelitev Štajerskih gospodarskih oskarjev, ki se je včeraj zvečer odvila pred več kot 300-glavo množico, je navdušila in potrdila, da na Štajersko prinaša nova tradicija nagrajevanja gospodarske odličnosti.

Podeljenih je bilo kar pet Štajerskih gospodarskih oskarjev, ki so jih prejela podjetja Intera d.o.o., MOS Invest, Primius gradnje d.o.o., Kronoterm ter Impol 2000 d.d.

  • Nagrado Štajerski zaposlovalec 2022 je prejelo podjetje Intera d.o.o. iz Ptuja;
  • Štajerskega gospodarskega oskarja 2022 v kategoriji Najperspektivnejše podjetje je prejelo podjetje MOS Invest iz Celja;
  • Štajerskega gospodarskega oskarja 2022 v kategoriji Mikro in mala podjetja je prejelo podjetje Primius gradnje d.o.o. iz Maribora;
  • Štajerskega gospodarskega oskarja 2022 v kategoriji Srednje velika podjetja je prejelo podjetje Kronoterm ter
  • Štajerskega gospodarskega oskarja 2022 v kategoriji Veliko podjetje je prejela družba Impol 2000 d.d. iz Slovenske Bistrice.

Gala večer pospremila tudi dobrodelna dražba

Družabni del večera je po podelitvi nagrad otvorila plemenita dobrodelna dražba, na kateri so bile ponujene umetnine likovne šole Atilem, sama dražba pa je bila izvedena v sodelovanju z Lions klubom Maribor Piramida.

Celoten zbran izkupiček bo namenjen prizadetim v nedavnih poplavah, Štajerski gospodarski oskar pa tako na inovativen način združuje umetnost, gospodarstvo in dobrodelnost.

VIR: Maribor.info