Prodajno mesto Domžale Kopališka sodi med bolj obiskana prodajna mesta, zasledite pa jih le 500 metrov od uvoza na avtocesto MB-LJ, na obrobju Domžal, stranke pa vedno pohvalijo prijaznost in ustrežljivost zaposlenih ter hitrost postrežbe, za kar skrbi 7 zaposlenih in 5 študentov.

Prodajno mesto Domžale Kopališka sodi med bolj obiskana prodajna mesta, zasledite pa jih le 500 metrov od uvoza na avtocesto MB-LJ, na obrobju Domžal, stranke pa vedno pohvalijo prijaznost in ustrežljivost zaposlenih ter hitrost postrežbe, za kar skrbi 7 zaposlenih in 5 študentov. Vodi pa jih poslovodja Miha Slapnik, ki pravi, da jih stranke zelo rade pohvalijo predvsem zaradi prijaznosti, ustrežljivosti zaposlenih in hitre postrežbe. Občasno pa se zazna kakšen vpliv polne lune in takrat doživijo marsikaj.

Prodajno mesto najpogosteje obiščejo redne stranke, ki so na poti v službo ali iz službe, v zadnjem letu pa opažajo tudi večji obisk voznikov tovornih vozil in zaradi bližine avtoceste tudi več tujcev. Stranke pa najbolj posegajo po naši kavi Na poti, tobačnih izdelkih, rogljičkih in ostali Fresh ponudbi. Poslovodja Miha Slapnik pravi, da so s kolegi zelo povezani in ko le lahko se po končani izmeni podružijo ob kakšni kavi, ob vročih poletnih dneh pa tudi s kakšno hladno pijačo. Pri doseganju dobrih uspehov in zadovoljstva pa jih motivira stremenje k »zelenim« številkam pri prodaji in zadovoljstvo kupcev. Ob tem pa Miha Slapnik poudari: »'fajn' je delati na Petrolu, če si član dobre ekipe, ki se med sabo razume in kjer je razpored dela prilagojen v taki meri, da je čim večkrat volk sit in koza cela.«

Zaposleni na prodajnem mestu.

VIR: Petrol