Prodajno mesto Celje - Lanovž se nahaja na Ipavčevi ulici 19 v obrtni coni Lava, kamor Petrolove stranke zahajajo tudi na tehnične preglede in avtoservise, saj so to storitve, ki se nahajajo v neposredni bližini, zato stranke sem pogosto zavijejo tudi na storitev avtopranja.

Prodajno mesto Celje - Lanovž se nahaja na Ipavčevi ulici 19 v obrtni coni Lava, kamor Petrolove stranke zahajajo tudi na tehnične preglede in avtoservise, saj so to storitve, ki se nahajajo v neposredni bližini, zato stranke sem pogosto zavijejo tudi na storitev avtopranja. Poleg številnih drugih obrti in trgovin je tukaj Petrolov sosed tudi stadion Kladivar, ki na prodajno mesto prinaša tudi srčen utrip športa.

Na PM Lanovž dela ekipa štirih zaposlenih, ki jim pomagajo še trije študentje. Poslovodja, Natalija, pove, da so v ekipi, ki se je po upokojitvi prejšnjega poslovodje nedavno na novo sestavila, sami mladi obrazi, ki se med seboj lepo razumejo. »Vsak od nas doprinese s svojo energijo in karakterjem, da naše delo lepo teče. Se dobro dopolnjujemo in kot ekipa skrbimo, da posel teče, s čim manj motnjami, da so naše stranke zadovoljne.« To pokažejo tudi NPS ocene, saj jih stranke pogosto pohvalijo z najvišjimi ocenami. Natalija pravi, da je odlična tudi beseda od ust do ust, ko si stranke same med seboj delijo priporočilo, da je avtopranje na PM Lanovž daleč najboljše v okolici. »Se res potrudimo, da je naše predpranje več kot odlično, s ciljem, da avto iz pralnice pride res čist. Na voljo imamo tudi sesanje in sušenje, kar stranke po pranju prav tako zelo rade uporabijo,« pohvali kakovost, odličnost in zavzetost svoje ekipe pri opravilu avtopranja.

Prodajno mesto večinoma obiskujejo stalne stranke, domačini, nekaj pa je tudi potnikov v tranzitu. Ker se nahajajo v obrtni coni se pri njih odlično prodaja kava Na poti in drobni prigrizki, opravijo pa tudi dosti poštnih storitev in plačil položnic. V bližini je tudi stanovanjska soseska, stranke se tako tu rade ustavijo tudi za nakup trgovskega blaga in akcijskih paketnih ponudb, kot so mleko, čistila za dom, unovčevanje nalepk in zlatih točk. »Ker je sezona menjave gum, pa se trenutno odlično prodajajo tudi gume,« predstavlja energijo prodaje v ekipi Natalija.

Ker so relativno nova in mlada ekipa, pa bodo druženja ob službi šele začeti uvajati. »Veselimo se že koncerta na Petrolovi novoletni zabavi,« še pove poslovodja Natalija.

VIR: Petrol