Poletje je na vrhuncu in mnogi se prav v teh dneh razvajajo ob morju, v gorah ali pa se potepajo kje v tujini.

 Europark d.o.o.
Moskovska ulica 4
1000 Ljubljana

Sporočilo za medije

Maribor, 19. julij 2022


Osvežitev sredi poletja v Europarku
 
Poletje je na vrhuncu in mnogi se prav v teh dneh razvajajo ob morju, v gorah ali pa se potepajo kje v tujini. Vsi, ki ste se s počitnic že vrnili ali pa jih še nestrpno pričakujete, lahko osvežitev poiščete v mariborskem Europarku. Tudi sredi poletja največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije ne počiva. V prijetno klimatiziranih prostorih boste našli najnovejšo ponudbo oblačil za piknike, zabave in praznovanja, športni navdušenci pa lahko izbirate med opremo za vodne športe, kolesarjenje, tek in pohodništvo.

Karting – Zabavna aktivnost za vso družino
Poleti se končno lahko posvetite aktivnostim, za katere običajno nimate časa. Bi se letos morda preizkusili v kartingu na vrhnjem parkirišču Europarka? Adrenalinska vožnja je primerna za vso družino, saj se v dvosedu lahko vozijo tudi otroci od 3. leta starosti naprej. Karting steza je odprta vse dni v tednu, razen ob ponedeljkih in v primeru slabega vremena. 
Nega kože poleti
Poleti je naša koža zaradi izpostavljenosti sončnim žarkom in morski vodi precej izsušena, zato poskrbite za redno čiščenje, s katerim boste odstranili ostanke sončnih krem, ter primerno vlaženje, da nahranite povrhnjico in koži povrnete sijaj. Z uporabo vlažilne kreme boste poletno zagorelost ohranili dalj časa. V Europarkovih trgovinah in drogerijah se posvetujte s prijaznimi prodajalci, ki vam bodo z veseljem svetovali glede ustrezne nege za vaš tip kože.


Modni kosi za poletne zabave
Julij in avgust sta meseca festivalov, porok in praznovanj. V Europarku boste našli bogato ponudbo najmodernejših kosov te sezone, s katerimi boste zablesteli na katerikoli zabavi. Če še ne veste, kaj podariti poletnim slavljencem, pa je ena od idej lahko darilni bon Desetak, ki ga je mogoče izkoristiti v kar petih nakupovalnih središčih po Sloveniji. Več informacij o nakupu najdete na spletni strani www.desetak.si.

Naj bo letošnje poletje nepozabno! Več o pestri ponudbi in dogajanju v Europarku poiščite na spletni strani in družbenih omrežjih. 
 

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers


Nakupovalno središče Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Trenutno podjetje upravlja 30 nakupovalnih središč v srednji, južni in vzhodni Evropi s skupno površino več kot 830.000 kvadratnih metrov. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. Leta 2020 so najemniki na lokacijah SES – Spar European Shopping Centers ustvarili 2,64 milijarde evrov bruto prodaje. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, nadzora gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi zunanjim lastnikom nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Nakupovalno središče ALEJA Ljubljana, ki se je odprlo maja 2020, je letos prejelo svetovno priznano nagrado »Global RLI Award« v kategoriji »Mednarodna nakupovalna središča - novogradnje«. SES je del skupine SPAR Austria.
Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.


Nakupovalno središče Europark Maribor je prejelo naslednje mednarodne nagrade:

 V letih 2009, 2010, 2015 in 2016 z različnimi marketinškimi kampanjami med finalisti za mednarodno nagrado Solal Marketing Award, ki jo podeljuje Mednarodno združenje nakupovalnih središč za najučinkovitejše marketing kampanje v Evropi in Južni Afriki. Leta 2020 pa je prejelo certifikat TÜV Austria za upravljanje higienskih standardov COVID-19.

PR:  
Europark 
Vanja Bele Kovačič, vodja marketinga
Tel.: 02 320 82 25
IPPR
Maruša Fakin, odnosi z javnostmi
Tel.: 051 264 941 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:
Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi
SES Spar European Shopping Centers 
Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg
Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450