Old Spice se podaja v svet glasbenih festivalov, da bi ljubitelji glasbe lahko samozavestno dvigovali roke v navdušenju.

Old Spice se podaja v svet glasbenih festivalov, da bi ljubitelji glasbe lahko samozavestno dvigovali roke v navdušenju. V sodelovanju s festivalom Tomorrowland bo Old Spice predstavil posebno festivalsko izdajo izdelkov ter dogodek popestril z živahnim prizoriščem. Za vse oboževalce festivala, ki niso uspeli priti do vstopnic, pa zdaj Old Spice ponuja priložnost za sodelovanje v žrebanju v sklopu katerega je moč osvojiti vstopnico za Tomorrowland, ki bo potekal od 19. do 28.7.2024 v Belgiji.

Samozavestno dvignite roke na Tomorrowlandu
Tomorrowland je srce elektronske glasbene scene, ki privabi več sto tisoč obiskovalcev z vsega sveta. Da bi se obiskovalci festivala povsem prepustili tem vznemirljivim trenutkom, morajo zaupati svojim deodorantom. Kar 74% moških trdi, da se na žuru manj zabavajo, če imajo sami ali kdo drug v njihovi okolici neprijeten vonj ali so prepoteni. Raziskavo je naredil P&G EU v oktobru oktobra 2023, v kateri je sodelovalo 450 moških, starih od 18 do 40 let. Old Spice se je zato povezal s Tomorrowlandom, da bi vsem gostom zagotovil 48-urno festivalsko svežino. Da bodo lahko uživali na polno in samozavestno dvigovali roke v navdušenju.

Zažurajte kot da jutri ne obstaja z Old Spice x Tomorrowland
Ob tej posebni priložnosti je Old Spice predstavil linijo izdelkov Tomorrowland Special Edition. Gre za dišavo z vonjem parfumske kakovosti, ki zagotavlja 48 ur svežine. Novi linija za osebno nego obsega deodorant v stiku, deodorant v razpršilu in gel za prhanje. Vsi s svežimi notami melone, hruške in citronke, ki se sovpadajo z vročim poletnim vzdušjem. Izdelki bodo v Sloveniji na voljo v prodajalnah Tuš, Spar, DM in E.Leclerc.

Kako sodelovati v nagradni igri in obiskati Tomorrowland z Old Spice
Old Spice organizira nagradno igro, kjer lahko sodelujoči osvojijo vstopnice za Tomorrowland 2024. Za sodelovanje je treba obiskati spletno mesto in izpolniti obrazec. Nagradna igra traja do 21.6.2024, pogoj za sodelovanje pa je polnoletnost.

VIR: Blog.uporabnastran