Pozor oblikovalci, rokodelci in umetniki mlajših generacij, ki vas zanima les!


Rok za prijave: 4. avgust 2024
 
Pozor oblikovalci, rokodelci in umetniki mlajših generacij, ki vas zanima les!
 
Intenzivna serija delavnic, ki jo organizira Westsächsische Hochschule Zwickau, se bo odvijala v Schneebergu, v Nemčiji, in sicer v dveh terminih – prvi bo potekal med 16. in 20. septembrom, drugi pa od 23.-27. septembra 2024!
 
Udeleženci bodo na eksperimentalen način raziskovali les z mentorji inženirstva, obrti in oblikovanja. Aktivnosti vključujejo predavanja, delavnice in terenske izlete, vse zasnovane z namenom premikanja meja predelave lesa v 21. stoletju. Rezultati bodo predstavljeni na razstavah v Ljubljani, Sloveniji, in v Schneebergu, Nemčiji, leta 2025.
 
Prijavitelji morajo biti starejši od 18 let, imeti dobro znanje angleščine in se udeležiti celotne serije delavnic. Aktivnosti, nastanitev in obroki so kriti s strani organizatorja (stroške poti si udeleženci krijejo sami).
 
Več informacij, podrobnosti o delavnicah in način prijave: https://www.fh-zwickau.de/aks/studium/made-in-precious-wood-workshops-2024/
 
Delavnice so del MADE IN, Platforme za sodobno rokodelstvo in oblikovanje in so sofinancirane s strani programa Ustvarjalna Evropa Evropske unije.

VIR - MAO