V nedeljo, 27. novembra 2022, bo potekalo glasovanje o treh zakonodajnih referendumih

V nedeljo, 27. novembra 2022, bo potekalo glasovanje o treh zakonodajnih referendumih, in sicer o noveli Zakona o vladi (ZVRS-J), noveli Zakona o dolgotrajni oskrbi (ZDOsk-A) in noveli Zakona o Radioteleviziji Slovenija (ZRTVS-1B) (Vir: https://www.dvk-rs.si/).
 
V skladu z 8. členom Sklepa o obsegu časopisnega prostora v lokalnem časopisu Grosupeljski odmevi v času volilne in referendumske kampanje, ki govori o velikosti namenjenega časopisnega prostora, se za predstavitev mnenj političnih strank o katerikoli temi, o kateri se odloča na referendumu, katerikoli politični stranki na državni ali občinski ravni omogoči največ 1 A4 časopisno stran, zunaj parlamentarnim oziroma občinskega sveta delujočim strankam ali registriranim skupinam občanov pa ½ A4 strani.
Vse objave naročniki - politične stranke oz. organizatorji volilne kampanje plačajo po veljavnem ceniku, ki je bil sprejet na občinskem svetu. Na oglas se na vidno mesto napiše naročnika in plačnika oz. ime in naslov pravne osebe, ki naroča in ki plača oglas.
 
Naročniki volilnih prispevkov oblikovano gradivo v PDF obliki oddajo po e-pošti na naslov grosupeljski.odmevi@gmail.com, ali na USB ključku, CD-ju ali drugem primernem digitalnem mediju na sedežu uredništva ali po pošti na naslov uredništva Občina Grosuplje, Grosupeljski odmevi, Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje.
 
Rok za oddajo gradiva je PONEDELJEK, 7. november 2022.
 
 
Sklep o obsegu časopisnega prostora v lokalnem časopisu Grosupeljski odmevi
Velikost datoteke: 2 MB
SKLEP O POTRDITVI CENIKA OGLAŠEVANJA V ČASOPISU GROSUPELJSKI ODMEVI

VIR: Občina Grosuplje