Pred dnevi smo pred velenjsko pošto postavili novo razstavo, ki smo jo pripravili kot letošnji nosilec naziva evropski zeleni list.

Pred dnevi smo pred velenjsko pošto postavili novo razstavo, ki smo jo pripravili kot letošnji nosilec naziva evropski zeleni list. Z razstavo želimo občanke in občane ter vse mimoidoče spodbuditi k bolj trajnostnemu ravnanju, saj verjamejo, da lahko vsak izmed nas naredi kakšno spremembo, ki bi prinesla pozitivne učinke za vsakogar. V Velenju spreminjamo, premikamo, rastemo v bolj zeleno lokalno skupnost, ki pa jo lahko sooblikujemo le vsi skupaj.

 
S podobno vsebino smo letos opremili tudi zvezke, ki smo jih podarili vsem osnovnošolcem in srednješolcem. Podobna sporočila pa bomo plasirali tudi preko različnih drugih medijev. Pripravljamo pa tudi posebno brošuro z naslovom Kako v bolj zeleno Velenje, ki jo boste lahko našli na naši spletni strani www.velenje.si.
 
Velenje se bo kmalu spremenilo v Pikino mesto, in tudi Pika letos svet barva na zeleno. Zakaj ga ne bi na zeleno barvali vsi skupaj?

Vabljeni k ogledu razstave!
 
Prijazen pozdrav

VIR: Služba za odnose z javnostmi Mestne občne Velenje