Kako zelo pomembno je prerezati eterične vezi in zaživeti neodvisno samostojno podzavestno življenje , tako zelo pomembno je prerezati popkovino, tako zelo pomembno je , da ljudje razumejo , da tudi mi moramo zapustiti naša gnezda in živeti neodvisno samostojno življenje.

To ne pomeni fizično prekiniti odnose z našo družino in predniki. Vendar osvoboditev na energijsko / duhovnem nivoju. Fizično se ločimo ob samem prerezu popkovine. Vendar smo lahko zaradi eteričnih vezi celo življenje preveč odvisni od misli, mnenj, občutkov, dejanj naših prednikov.

(Prispevek objavljamo v Svetovnem tednu medverske harmonije. Generalna skupščina ZN je poudarila, da medsebojno razumevanje in medverski dialog predstavljata pomembni razsežnosti kulture miru, in ustanovila Svetovni teden medverske harmonije kot način spodbujanja harmonije med vsemi ljudmi ne glede na njihovo vero. Ob tem slavimo še obletnico poroke naše glavne urednice Natalie in našega oblikovalca Gorazda <3. op. ur.)

Vse na Zemlji je povezano, kar je seveda prav, vsi smo del vsega in vse je del nas. Že misel, da sprejemamo to našo prepletenost, je brezpogojno olajšanje.


VIR: Insights