Moto letošnje konference je: Pomladite odnose z javnostmi, pomladite sebe.

Navdušeni smo, da lahko z vami delimo odlično novico: letošnja 18. PRO PR konferenca bo potekala od 1. do 4. junija 2022 na posebni lokaciji – v naravni oazi Terme Olimia v Podčetrtku v Sloveniji. Priložnost boste imeli sodelovati na 18 predavanjih, 4 delavnicah in enem panelu. Konference se bo udeležilo tudi 17 regionalnih reprezentativnih medijskih partnerjev. 

Vsi smo se v tem novem času znašli v novih komunikacijskih izzivih. Ne smemo pozabiti nase in svoje znanje postaviti pred tehnologijo. Ne pozabite, da se ugled ne kupuje, ampak ustvarja. Skupaj z našimi sorodnimi disciplinami lahko naredimo več, če komuniciramo in se učimo drug z drugim. Vabimo vas, da postanete del vodilne mednarodne konference v Jugovzhodni Evropi, posvečene stroki odnosov z javnostmi pod geslom Networking in motion. Moto letošnje konference je: Pomladite odnose z javnostmi, pomladite sebe.

Press Clipping smo ponosni partner 18. PRO PR konference, zato vsem našim naročnikom omogočamo dodatne popuste na vse pakete.
Za prijavo nam pišite na naslov mateja.cresnar@pressclip.si ali nas pokličite na telefonsko številko 02 250 40 16 (Mateja Črešnar). 

Program konference.


Na konferenci ne pričakujte LED zaslonov. Ne pričakujte predstave. Fokus je na znanju, preprostosti in dostopnosti. Spoznajte nove sodelavce ali se srečajte s tistimi, ki jih že poznate, da se pogovorite o novih delovnih možnostih. Med konferenco bo potekala letna podelitev nagrad PRO PR Globe Awards, edini nagradni program, za katerega ni plačano finančno nadomestilo. Ta globalni in edinstven program nagrajevanja je namenjen posameznikom v sektorju odnosov z javnostmi in ne projektom.  Več o konferenci najdete TUKAJ, če imate kakršna koli vprašanja, smo vam na voljo.