Primorka Alenka Pahor, preseljena v Maribor, je naša tokratna navdihovalka. Alenka je blagovna znamka Hungry Lola. Hungry Lola (no, Alenka) blago spreminja v ljubke predpasnike, torbe in kuhinjske krpe … kot ilustratorka slika prisrčne motive voščilnic in magnetkov, ki dajejo kuhinji posebno toplino.

Primorka Alenka Pahor, preseljena v Maribor, je naša tokratna navdihovalka. Alenka je blagovna znamka Hungry Lola. Hungry Lola (no, Alenka) blago spreminja v ljubke predpasnike, torbe in kuhinjske krpe … kot ilustratorka slika prisrčne motive voščilnic in magnetkov, ki dajejo kuhinji posebno toplino. Odraža vrednote ustvarjalnosti, nežnosti, praktičnosti. Je umetnica, ki je pustila službo, našla drugo, ki ji je nato dala zagon, da je sledila svojim (podjetniškim) sanjam. Hvaležna je za vso podporo projektu PONI, ki ji je pomagal odpreti vrata v svet podjetništva. Kljub kovidu, kljub finančnim izzivom, kljub introvertiranosti.

»Zavedam se, kako pomembno je stopati iz cone udobja – a hkrati ne početi tega na silo. Noben uspeh se ne zgodi čez noč – v mlajših letih sem se namreč lotila marsikaterega projekta, pa ga nikoli nisem dokončala, ker ali sama nisem dovolj verjela vanj ali na začetku ni bilo pravega odziva okolice. Naučila sem se, da sem jaz tista, ki mora prva verjeti vase in v svojo idejo,« poudarja Alenka. Alenka še vedno sanja. Ima rada lepe stvari, sladke dobrote, ples, dobre ljudi – in ta njen pristop do življenja se odraža v njenih srčnih izdelkih.
O navdihujoči zgodbi Alenke Pahor piše prokuristka Gaja Pikapolonica Cvikl Postružnik v reviji Navdihni me, ki jo izdajamo v Insights, družbi za odkrivanje in razvoj potencialov d.o.o., na https://navdihni.me/najprej-moram-jaz-verjeti-vase-in-v-svojo-idejo/

VIR: Navdihni.me