Novo poglavje v zapleteni družinski sagi Natalije Grace Barnett, serija z naslovom »Nenavaden primer Natalije Grace: iz Natalijinih ust«, bo premierno predvajana 28. aprila ob 20. uri na kanalu TLC. Obe nadaljevanji zanimive dokumentarne serije sta na voljo na pretočni storitvi HBO Max.

Novo poglavje v zapleteni družinski sagi Natalije Grace Barnett, serija z naslovom »Nenavaden primer Natalije Grace: iz Natalijinih ust«, bo premierno predvajana 28. aprila ob 20. uri na kanalu TLC. Obe nadaljevanji zanimive dokumentarne serije sta na voljo na pretočni storitvi HBO Max.
 
Drugi del se nadaljuje tam, kjer se je šokantni konec »Nenavadnega primera Natalije Grace« zaključil, in se potopi naravnost v vprašanja, polemike in skrivnosti, razkrite v prvem delu, a tokrat Natalija deli svojo plat zgodbe. Šestdelna dokumentarna serija bo ponudila tudi obsežen, čustven pogovor med Natalijo in njenim posvojiteljem Michaelom Barnettom, ko prvič sedeta iz oči v oči in se soočita z obtožbami, ki so bile podane v obe smeri.

»Ko smo prvič predvajali 'Nenavaden primer Natalije Grace' v začetku lanskega leta, je občinstvo neustavljivo pritegnila zapletena, zmede polna saga, zaradi česar je postala ena najbolj gledanih novih serij na ID, na linearnem kanalu in pretočni storitvi. Ta zgodba še zdaleč ni končana in jasno je, da ima naše občinstvo še veliko vprašanj, na katera išče odgovore. Nadaljevanje 'Iz Natalijinih ust' je naš odgovor na veliko zanimanje. Serija ponuja Natalijin pogled na to zgodbo, ki je bolj čudna od fikcije«, je dejal Jason Sarlanis, predsednik Turner Networks, ID & HLN, Linear and Streaming, Warner Bros. Discovery.

»Nenavaden primer Natalije Grace: iz Natalijinih ust« ponuja ekskluziven dostop do Natalije Grace Barnett, ki deli svojo zgodbo in se sooča z obtožbami svojih nekdanjih posvojiteljev, Michaela in Kristine Barnett. V šestih delih se ponovno posvetimo Natalijini posvojitveni sagi in Barnettovim obtožbam z njenega zornega kota, dobimo vpogled v to, kaj se je v resnici dogajalo za zaprtimi vrati v domu Barnettovih in koliko resnice je pravzaprav v njuni trditvi, da Natalija ni bila šestletna ukrajinska sirota z redko genetsko motnjo, ampak odrasla oseba z morilskimi nagnjenji, ki je nameravala škodovati njim in njihovim otrokom.

»Iz Natalijinih ust« ponuja še nikoli videne dokaze in posnetke ter nove teorije in pričevanja iz različnih virov, vključno z upokojenimi agenti FBI, ki so prvotno preiskovali Natalijin primer, strokovnjaki za genetiko, ki pomagajo določiti Natalijino pravo starost, in namestnico okrožnega tožilca Okroga Tippecanoe Jackie Starbuck, ki je vodila Michaelov sodni proces oktobra 2022. Poleg tega dokumentarna serija osvetli tudi Natalijine naslednje korake, ponuja prikaz njenega življenja z novo posvojiteljsko družino kot tudi ekskluzivna intervjuja s posvojiteljema, škofom Antwonom Mansom in Cynthio Mans.

VIR: WBD