Ponedeljek, 14. avgusta, bo dan solidarnosti, ki ga je Vlada republike Slovenije v duhu solidarnosti in pomoči posvetila vsem, ki so jih nedavno prizadele hude poplave.

Ponedeljek, 14. avgusta, bo dan solidarnosti, ki ga je Vlada republike Slovenije v duhu solidarnosti in pomoči posvetila vsem, ki so jih nedavno prizadele hude poplave. Nakupovalno središče Europark Maribor bo zato v ponedeljek, 14. avgusta, odprto med 8. in 13. uro. Poslovale bodo trgovine Interspar, Müller, dm drogerie markt, Baby Center, Bambini, Idexe, Lekarna, Biotopic, Proteini.si, Svet čaja Chai, Žito, McDonald's, Caffetteria, Telekom, Xiomi in Art. Po prilagojenem poslovalnem času bodo odprta tudi ostala SES nakupovalna središča v Sloveniji: ALEJA, Citypark in Center Vič v Ljubljani ter Citycenter Celje. Več informacij je na voljo na njihovih spletnih straneh.
 
Na praznični torek, 15. avgusta, bodo vrata največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije zaprta. Vse dodatne informacije so na voljo tudi na Europarkovi spletni in FB strani.

PR - Agencija IPPR