V četrtek, 16. februarja, je potekala podelitev priznanj Izbran produkt leta 2023, na kateri je MOL Slovenija prejel dve priznanji, in sicer za MOL EVO Plus Premium goriva in Fresh Corner Hot Dog.

Izbran produkt leta (Voted Product of the Year) je največja svetovna potrošniško-glasovana nagrada za trženje inovacij.

Izbran produkt leta je univerzalen in verodostojen znak potrošniškega glasu in izbire ter prepoznavnosti, raziskavo med slovenskimi kupci pa izvaja raziskovalno podjetje Nielsen, ki zagotavlja strokovno, neodvisno in na širokem vzorcu slovenskih kupcev izvedeno raziskavo. Priznanje Izbran produkt leta so prejeli tudi MOL EVO Plus Premium goriva in Fresh Corner Hot Dog. »MOL Slovenija si prizadeva zagotoviti najboljšo možno ponudbo za svoje stranke – tako na področju kakovosti goriv, kot v Fresh Corner ponudbi, ki je po prenovah naših prodajnih mest v preteklih nekaj letih, naših strankam na voljo v celotni maloprodajni mreži MOL v Sloveniji« je ob prejemu priznanj povedala direktorica MOL Slovenija, Valerija Glavač. Izbran produkt leta je pečat, številka 1 v svetu, v regiji in v Sloveniji. Zaupanje proizvajalcev, distributerjev in kupcev črpa iz globalne prisotnosti v več kot 40 državah sveta in aktivnim konceptom, ki deluje od leta 1987.

V MOL Slovenija verjamemo v kakovost nagrajenih produktov in zadovoljstvo kupcev. Izboljšana premium goriva EVO Plus namreč zagotavljajo kar trojni učinek: večjo moč motorja, daljšo življenjsko dobo motorja in manj emisij. Goriva MOL EVO vsebujejo posebne dodatke razvite za goriva MOL, imenovane inteligentna MOL EVOTECH formula, ki ima ugodne učinke na motorje.

Fresh Corner Hot Dog velja za zelo priljubljenega tako v Sloveniji, kot na več kot tisoč prodajnih mestih Fresh Corner Skupine MOL v regiji, kjer letno naši kupci uživajo v več kot 25 milijonih prodanih kosih iz ponudbe hot dogov. V redni ponudbi so na voljo tri vrste Hot Dog-ov: klasični, sir in paprika, vsi pa so na voljo tudi v XL različici. Vseskozi pa je poskrbljeno še za obogatitev ponudbe s sezonskimi okusi. Ponudba Fresh Corner Hot Dog je že na voljo na vseh prodajnih mestih MOL v Sloveniji.

»Izbran produkt leta je največja svetovna nagrada, o kateri glasujejo potrošniki, zato smo na obe priznanji še posebej ponosni. Zadovoljstvo kupcev in dejstvo, da se k nam radi vračajo, je na prvem mestu. S sodelavci stremimo k zagotavljanju visoke kakovosti in to se odraža tudi v tovrstnih nazivih, nagradah in priznanjih. Tudi v prihodnje ostajamo zavezani naši viziji – biti prva izbira kupcev,« je še povedala Valerija Glavač, direktorica MOL Slovenija.
 
 VIR: MOL