Še pred zrelostnim izpitom maturante čaka prijetnejši del maturantskega obdobja – maturantski ples.

01.03.2023

Še pred zrelostnim izpitom maturante čaka prijetnejši del maturantskega obdobja – maturantski ples. Včasih so bila glede plesa veliko bolj vznemirjena dekleta, temu, kaj bodo oblekla za ta svečani dogodek, so namreč namenjala zelo veliko časa. Danes pa tudi fantje oblačilom za maturantski ples posvečajo precej več pozornosti.

Tistim, ki so malenkost bolj tradicionalni in želijo biti oblečeni bolj klasično, svetujem kombinacijo črnih hlač in črnega suknjiča z belo srajco (zgornji gumb je lahko zapet ali odpet), brez kravate in metuljčka, da vendarle ne bodo preveč ‘odrasli’. K temu outfitu lahko obujejo črne čevlje ali elegantne bele športne copate, da nekoliko omilijo resnost črno-bele kombinacije.

Fantom, ki želijo biti elegantni, a ne v črni barvi, pa svetujem modro kombinacijo: moder karirast suknjič, svetlo modre hlače in temno modro srajco, tokrat z metuljčkom za igriv mladostniški izgled. Tudi pri tem outfitu lahko mladenič čevlje zamenja z belimi ali modrimi (elegantnejšimi) supergami.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Suknjič Digel 199,00 €




Suknjič Selected 149,99 €




Dolge hlače Digel 101,00 €




Dolge hlače Selected 69,99 €




Srajca dolg rokav Olymp 79,95 €




Srajca dolg rokav S.Oliver 49,99 €




Srajca dolg rokav Olymp 59,95 €




Srajca dolg rokav Casa Moda 48,90 €




Superge Exton 129,50 €




Čevlji Exton 139,50 €




Metuljček Olymp 29,95 €



V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

VIR: NAMA