Tudi Mikro+Polo se povezuje z drugimi močnimi partnerji, ki bodo sodelovali pri prestižni podelitvi nagrade Štajerski gospodarski oskar.

Tudi Mikro+Polo se povezuje z drugimi močnimi partnerji, ki bodo sodelovali pri prestižni podelitvi nagrade Štajerski gospodarski oskar.
Podjetje Mikro+Polo zaznamuje močno prisotno družbeno angažirano delovanje v svojem lokalnem okolju, kar izražajo s sodelovanjem pri številnih lokalnih aktivnostih, partnerstvi, sponzorstvi in drugimi gestami, s katerimi dokazujejo, da je eden od temeljev uspeha prav družbena angažiranost.
Tako se v letošnjem letu pridružujejo tudi zvenečemu projektu Štajerski gospodarski oskar, ki bo z oktobrsko podelitvijo nagrad v mariborskem Hotelu Habakuk, nagradil najuspešnejša podjetja štajerske regije.

Že kmalu bodo tako razglašeni nagrajenci letošnjega projekta Štajerski gospodarski oskar v svoje roke prejeli inovativen kipec, ki ga sestavljata leseni del in epoksi smola. V sredini kipca se nahaja rezina vinske trte – najstarejše vinske trte na svetu, ki je zasnovana tako, da bo izstopala in se ohranjala kot prepoznavni element. Ta simbolizira uspešnost in dosežke, ki jih podjetja dosegajo na področju gospodarstva in ki so povezani s prestižem in ugledom.
»Prav je, da lokalna uspešna podjetja podpirajo lokalno skupnost, seveda v okviru svojih zmožnosti in v skladu z njihovo družbeno odgovorno strategijo,« so prepričani v podjetju Mikro+Polo, kjer se lahko pohvalijo s številnimi primeri sodelovanja, kot so sodelovanje z društvom UP-ornik, Zavodom Mirno morje, Zavodom 13, akcijo Ko je božič, naj bo božič za vse in podobno.

Uspeh, odličnost in druge kvalitete, ki bodo s Štajerskim gospodarskim oskarjem nagrajene, izvrstno ponazarja tudi Mikro+Polo, ki se pridružuje vrsti podpornikov. Gre namreč za prepoznavno lokalno podjetje, ki se lahko predstavi z vrsto dosežkov, lastnih inovacij, predvsem pa zadovoljstvom tako strank kot zaposlenih.

Štajerski gospodarski oskarji so projekt, ki nastaja z zaledjem Štajerske gospodarske zbornice, Regionalne gospodarske zbornice Celje, Inštituta za medijske komunikacije FERI Univerze v Mariboru, Maribor24.si ter izbranih uspešnih lokalnih podjetij.

Pri projektu Štajerski gospodarski oskar ponosno sodelujejo:

Vir: Maribor24.si

VIR: ŠGZ