napovednik

 
PRVOMAJSKE POČITNICE V KINU 2023 – 26./27. 4. – 2. 5. 2023
V času šolskih prvomajskih počitnic bodo Cineplexx kina odprta vsak dan s počitniškim delovnim časom. Pester filmski program za vse filmske okuse. Najmlajši se bodo razveselili sinhronizirane animirane pustolovščine UPS 2! PUSTOLOVŠČINA SE NADALJUJE, BRATA SUPER MARIO FILM ter POZABLJENČKI. Ne zamudite akcijske komedije MAFIA MAMMA, s Toni Collette v glavni vlogi, ki iz podeželske mame postane šefica mafije ter romantične drame ČUDOVITA POLOMIJA. Za ljubitelje fantazijskih in zgodovinskih uspešnic sta v kinu DUNGEONS & DRAGONS: ČAST MED TATOVI ter TRIJE MUŠKETIRJI: D'ARTAGNAN. Tu so še akcijski spektakel JOHN WICK 4, srbska drama o možnosti novih začetkov INDIGO KRISTAL, AIR: NEKATERIM LEGENDAM JE USOJENO LETETI zgodba o legendarni supergi, ki je navdušila Jordana in „rešila” Nike ter PAPEŽEV EKSORCIST biografski triler navdihnjen po resničnih zapiskih glavnega vatikanskega eksorcista.
 
 
VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE – 3. 5.2023
Na velika platna se vrača zadnja intergalaktična pustolovščina VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE.
Peter Quill, ki še vedno žaluje zaradi izgube Gamore, mora zbrati svojo ekipo za obrambo vesolja in zaščito enega od svojih. Misija, ki bi lahko, če ne bi bila uspešno zaključena, pripeljala do konca Varuhov, kot jih poznamo. Največji oboževalci Marvelovih filmov si bodo spektakel kozmičnih razsežnosti lahko ogledali že v sredo, 3. maja na VEČERU SUPERJUNAKOV. Vsi obiskovalci bodo prejeli tudi filmski plakat. Na voljo še nekaj vstopnic.
 
 
KLUB ZADOVOLJNIH ŽENSK: NASLEDNJE POGLAVJE – 11.5.2023
Na velikih platnih se nadaljujejo prigode štirih najboljših prijateljic v komediji KLUB ZADOVOLJNIH ŽENSK: NASLEDNJE POGLAVJE. Prijateljice se bodo s svojim knjižnim klubom odpravile v Italijo na zabavno potovanje, ki ga nikoli niso imele. V kina se vračajo igralske ikone Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen in Mary Steenburgen, skupaj z Andyjem Garcio, Donom Johnsonom in Craigom T. Nelsonom.
 
 
KO LJUBEZEN SPET POTRKA – 11.5.2023
Ljubezen potrka na vrata tistih, ki verjamejo vanjo. Pridružite se nam na Ladies Nightu s filmom KO LJUBEZEN SPET POTRKA, ki bo 11. maja. Vstopnice so že v prodaji. V tej romantični komediji Mira Ray (Priyanka Chopra), ki preboleva smrt svojega zaročenca, pošlje vrsto prisrčnih sporočil na njegovo staro telefonsko številko – vendar ne ve, da je bila ta številka dodeljena novemu službenemu telefonu novinarja Roba Burnsa  (Sam Heughan). Roba takoj prevzameta iskrenost in ganljive izpovedi sporočil. Vse obiskovalke se bodo razveselile Milke ter vzorčkov šampona ali balzama za lase blagovne znamke Davines.
 
 
V 80 DNEH OKOLI SVETA – 11.5.2023
Ste pripravljeni na potovanje okoli sveta? Prihaja animirana pustolovščina V 80 DNEH OKOLI SVETA. Passepartout je mlada in učena opica, ki ves čas sanja o tem, da bi postal raziskovalec. Nekega dne sreča Phileasa, lahkomiselnega in pohlepnega žabca, ki stavi, da bo v 80 dneh obkrožil svet in pri tem zaslužil 10 milijonov školjk. Družinski dan bo v soboto, 13. maja. Otroci se bodo razveselili pobarvank in ORAKETE.
 
 
 
 
 
HITRI IN DRZNI X – 17.5.2023
Vesela novica za vse ljubitelje sage Hitri in drzni oziroma Fast & Furious. V sredini maja prihaja zadnje poglavje ene najbolj znanih in priljubljenih svetovnih franšiz v kinematografiji. Vstopnice za predpremierne projekcije in  ACTION NIGHT: HITRI IN DRZNI X, ki bo v sredo, 17. maja so že v prodaji.
 
V sredo, 17. maja med 17:00 in 22:00 ne zamudite RAZSTAVE PREDELANIH AVTOMOBILOV  na strehi parkirne hiše Supernova Ljubljana Rudnik – E. Leclerc Ljubljana.
 
 
Za osvežitev spomina v torek, 16. maja ob 21:00 ne zamudite filma HITRI IN DRZNI 9, nato pa si med prvimi, v sredo, 17. maja le 5 minut čez polnoč na POLNOČNI PROJEKCIJI oglejte HITRI IN DRZNI X!
 
 
 
 
MALA MORSKA DEKLICA – 25.5.2023
Težko pričakovana in z oskarjem nagrajena glasbena Disneyeva klasika prihaja v kina v igrani različici zgodbe o morski deklici, ki se zaradi ljubezni odloči zapustiti svoj pravljični podvodni svet. Ariela in njena pot v zgornji svet prihaja v težko pričakovanem filmu MALA MORSKA DEKLICA že 25. maja.
 
 
MOJ FOTR – 25.5.2023
Najaktualnejši ameriški komedijant Sebastian Maniscalco je združil moči z legendarnim ameriškim igralcem italijanskega porekla in dvakratnim dobitnikom oskarja Robertom De Nirom v novi komediji "About My Father".
MET Opera v živo iz New Yorka na velikem platnu v Cineplexxu Ljubljana, Celje, Koper in Maribor
V mesecu maju ne zamudite opere DON GIOVANNI. Vabljeni na sobotne neposredne prenose iz newyorške Metropolitanske opere.
V soboto, 20. maja ob 18:55 vabljeni na operno predstavo DON GIOVANNI v živo iz New Yorka.
S Tonyjem nagrajeni režiser Ivo van Hove debitira v Metropolitanski operi z novo uprizoritvijo Mozartove tragikomedije Don Giovanni. Zgodba o prevari in prekletstvu je postavljena v abstraktno arhitekturno pokrajino, ki raziskuje temne kotičke zgodbe in njenih likov.

VIR: Cineplexx