Pesnica in pisateljica Nina Kosmač je za naš medij povedala

Pesnica in pisateljica Nina Kosmač je za naš medij povedala:

» Kavarna Ambient  v Radovljici  (nasproti knjižnice), ki jo obdaja Sladoledni vrt,  ne bi mogla imeti bolj primernega imena,  saj je vzdušje v njej zelo prijetno. Izjemno radodarni lastnik, je podaril v ličnih, majhnih  kuvertah, veliko število raznovrstnih bonov, kjer se bodo obiskovalci lahko posladkali s torticami in kavico, ali pa popili sveže pripravljen naraven smuti. Dobrodušnemu lastniku je bilo žal, da zaenkrat še nimajo na voljo sladoleda, drugače bi mi bil dal še brezplačne bone za sladoled.

Večkrat gostinci v iskanju optimizacije prostora in pridobivanju večjega števila gostov, poizkušajo imeti na voljo čim večje možno število miz. V takih primerih so razdalje med temi premajhne, da bi gostje lahko imeli mirno konverzacijo. To ni primer kavarne Ambient, kjer se združujeta ugodje in udobje. Zunanja streha Sladolednega vrta daje gostom občutek zavetja in bež barva sedežne garniture notranjosti vzbuja občutek lagodnosti.
Prepričana sem, da bodo gostje kavarne, katerim sem že podarila kupone preživeli lep in brezskrben  trenutek, ob obisku le - te ! »

Pesnici in vsem želimo lepe in brezskrbne trenutke ob še lepšem ambientu! 

VIR: Nina Kosmač