Obožujete vročo čokolado in radi preizkušate različne okuse? Spodaj vam predstavljamo štiri zmagovalne okuse bele vroče čokolade, ki bodo navdušili vse ljubitelje te božanske pijače.

Praviloma velja, da je pri beli čokoladi manj izbire kot pri temni, a ponujeni okusi so kljub temu tako slastni, da se jim ne boste mogli upreti.

Bela Standard
Klasična bela vroča čokolada je vroča čokolada s koščki prave čokolade, ki se med pripravo raztopijo ter zavzamejo svojo pravo aromo. Tako se ustvari vroč napitek žlahtnega okusa. Še posebej jo priporočamo za vse strastne sladokusce, ki imajo radi sladke pijače.

Vanilija
Bela vroča čokolada z okusom vanilije je vroča čokolada s koščki prave čokolade, ki se med pripravo raztopijo ter zavzamejo svojo pravo aromo. Tako se ustvari vroč napitek, ki razveseli še tako zahtevnega kupca. Dodatek vanilije vročo čokolado obogati in jo popelje bližje okusu priljubljenega vanilijevega pudinga.

Rafko
Bela vroča čokolada Rafko je vroča čokolada, obogatena s kokosom, ki vas popelje na peščene plaže tropskega okusa. Če obožujete Rafaelo, morate poskusiti ta okus bele vroče čokolade!

Bela Lešnik
Bela vroča čokolada z lešniki vsebuje preplet sladkobe bele vroče čokolade in zemeljski ton lešnika. Po okusu je manj sladka kot klasična bela čokolada, zato je še posebej primerna za tiste, ki imajo radi malo manj sladke pijače.

Celotna ponudba na enem mestu
Če želite tudi vi uživati v malenkostih ter sebe ali svojega najdražjega presenetiti z odlično vročo čokolado, so bele vroče čokolade znamke Chocomar prava izbira. Poskusite jih in uživajte v mrzlih jesenskih ter zimskih mesecih.

VIR: Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana