Poglejte, kaj izpostavljamo iz bogate julijske ponudbe na Warner Bros. Discovery programih: Discovery, TLC, HGTV in HBO.

Poglejte, kaj izpostavljamo iz bogate julijske ponudbe na Warner Bros. Discovery programih: Discovery, TLC, HGTV in HBO.

/
/
GOSPODARJI MORJA: EKSPEDICIJA NA ANTARKTIKO (Maritime Masters: Expedition Antarctica)
PREMIERA: 9. julija ob 20.00
Vsakodnevni vzponi in padci na krovu raziskovalne potniške ladje. Vabljeni na življenjsko potovanje med celinami, od tropskih voda do zaledenelih morij. Pri ekspediciji na Antarktiko se mora ekipa pripraviti na prvo odpravo na otok Jacquesa Cousteauja, nakar jih čaka prvi komercialni nočni potop s podmornico v Huatulcu v Mehiki.
 

TEDEN MORSKIH PSOV 2023 (Shark Week 2023)
PREMIERA: : 24. do 30. julij ob 20.00
Že tradicionalno je julija teden dni sedem posebnih oddaj posvečenih tem zanimivim živalim.
 

/
/
OBKROŽENA S HČERKAMI (Outdaughtered)
PREMIERA: 9. julija u 20.00
Busbyjeve peterčice odraščajo v velika dekleta in vse se spreminja. Danielle in Adam imata opravka s spremenljivimi razpoloženji, zmešnjavo, čarobnostjo in petkratnim neredom.
 

/
/
BARBIE DREAMHOUSE: IZZIV (Barbie dreamhouse challenge)
PREMIERA: 25. julija u 21.00
Ashley Graham gosti dogodek, v katerem bodo priznani strokovnjaki za notranje oblikovanje in prenovo ter en slavni kuhar dom v Kaliforniji preobrazili v pravo sanjsko vilo za barbike!
 

100 DNI ZA SANJSKI DOM (100 day dream home)
PREMIERA: 14. julija u 21.00
Brian in Mika Kleinschmidt sta ekipa zakoncev s Floride, ki svojim klientom pomagata zgraditi popolno hišo v 100 dneh ali manj.
 

/
/
ŽENSKA KRALJ (The Woman King)
PREMIERA FILMA: 9. julija u 20.00
Izjemna zgodba o enoti bojevnic Agojie, ki je zaščitila afriško kraljestvo Dahomej v 19. stoletju s spretnostjo in odločenostjo, kakršnih svet še ni videl. Film sledi čustvenemu potovanju generalke Nanisce (Viola Davis), ki usposablja naslednji rod nabornic.
 

/
LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile)
PREMIERA FILMA: 16. julija u 20.00
Ko se družina Primm preseli v New York, se sin Josh s težavo prilagaja novi šoli in prijateljem. Vse se spremeni, ko na podstrešju odkrije pojočega krokodila, ki obožuje kopeli, kaviar in glasbo. Postaneta prijatelja, a tukaj je zlobni sosed Grumps.
 

LIGA PRAVIČNIH ZACKA SNYDERJA (Zack Snyder's Justice League)
PREMIERA FILMA: 5. julija u 20.00
Da Supermanova (Henry Cavill) žrtev ne bi bila zaman, Bruce Wayne (Ben Affleck) združi moči z Diano Prince (Gal Gadot), da bi zbrala skupino nadljudi, ki bi zaščitila svet pred bližajočo se grožnjo katastrofalnih razmerij. Naloga se izkaže za težjo, kot je Bruce pričakoval, saj se vsakdo od novih članov sooča z lastnimi strahovi preteklosti, da bi presegel svoje zadržke in se pridružil Ligi pravičnih. S skupnimi močmi se zdaj Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) in Flash (Ezra Miller) sprašujejo, ali je morda prepozno, da bi rešili planet pred Steppenwolfom, DeSaadom in Darkseidom, ki imajo najslabše namene.
 

KREPOSTNI GEMSTONOVI III (The Righteous Gemstones), 3. sezona
NOVE EPIZODE: ob ponedeljkih ob 21.05
Serija pripoveduje zgodbo o svetovno znanem televizijskem pridigarju in njegovi družini z dolgo tradicijo zavrženosti, pohlepa in dobrodelnosti. Ko se razvajenim otrokom Gemstona končno izpolni želja, da prevzamejo nadzor nad družinsko cerkvijo, odkrijejo, da je vodenje težje, kot so si predstavljali, njihov ekstravagantni stil življenja pa ima visoko ceno.
 

/
/
SREČNI HANK (Lucky Hank), 1. sezona
HBO 3 PREMIERA: 16. julija u 21.00
Zgodba o profesorju Hanku Devereauxu mlajšem, ki se počuti ujetega zaradi službovanja na slabo financiranem  kolidžu v Pensilvaniji, njegovi ženi Lily in samozaverovanosti angleškega oddelka, ki ga vodi.

PR - Warner Bros. Discovery