Nedavno objavljena umetniška dela, ki jih je z diamanti in smaragdi navdihnil dizajn telefona HONOR 90

Nedavno objavljena umetniška dela, ki jih je z diamanti in smaragdi navdihnil dizajn telefona HONOR 90

[Ljubljana, 19. junij 2023] Globalna tehnološka znamka HONOR je razkrila serijo umetniških del iz novega intrigantnega sodelovanja z britanskim digitalnim umetnikom Christianom Venablesom. Navdihnjen z oblikovalsko filozofijo telefona HONOR 90, je Venables z uporabo kreativnih orodij AI integriral barve in elemente hrbtne strani naprave v umetniško delo. Sedaj HONOR in Christian Venables s svetom delita serijo umetniških del, ustvarjenih z umetno inteligenco, ki odlično zajemajo vrhunsko poletno vzdušje.


Ta osupljiva umetniška dela, ki prikazujejo poletne prizore, so navdihnjena z diamantno srebrno in smaragdno zeleno zasnovo telefona HONOR 90, ki bo kaj kmalu predstavljen. Venables je izkoristil moč umetne inteligence za ustvarjanje edinstvenih umetniških del, ki popolnoma ujamejo vajb naprave.

„Vesel sem, da lahko ta umetniška dela delim s svetom," je komentiral Christian Venables, umetnik in direktor CSV Studia. „Imel sem priložnost videti novi pametni telefon HONOR. Ima čudovit dizajn, ki je dal navdih, ki vam bo prišel prav pri delu z ustvarjalnimi orodji AI za ustvarjanje umetniških del.“

Prihajajoči HONOR 90 bi moral biti popoln pametni telefon za mlajšo generacijo -  z zasnovo in funkcijami kamere, zaradi katerih je najboljše orodje za ustvarjanje, snemanje in deljenje vajba. Umetna inteligenca HONOR-ja in Christiana Venablesa obrne to idejo na glavo in z uporabo umetne inteligence ustvari, zajame in deli vajb prihajajoče naprave. Vsakdo potrebuje partnerja za ustvarjanje, deljenje in navdih, HONOR 90 pa brez napora olajša izražanje lastnega pozitivnega vajba. HONOR 90 je zato več kot le naprava, saj ljudem omogoča, da ujamejo resnično lepoto okoli sebe ter izrazijo svojo pristnost, strast in izkušnje.


V trendu hitrega razvoja umetne inteligence letos HONOR Talents Global Design Awards spodbuja mlade k umetniškemu ustvarjanju s programsko opremo za umetno inteligenco. Tekmovanje vključuje do 10 AIGC nagrad za inovacije in je prvo oblikovalsko tekmovanje v industriji pametnih terminalov, ki vključuje umetniška dela AIGC. To je še en primer, kako HONOR spodbuja mlade, da izboljšajo svojo odličnost v tehnologiji, umetnosti in človeštvu.

Umetnine AIGC si lahko ogledate na uradnih kanalih HONOR
. Več informacij bo objavljenih 6. julija v Parizu na prihajajočem predstavitvenem dogodku HONOR 90.


O Christianu Venablesu

Christian Venables je XR umetnik in razvijalec iz Združenega kraljestva. Njegovo ozadje na področju arhitekture in 3D je zagotovilo osnovo za raziskave umetne inteligence. Pred kratkim je zaključil delo na področju AR za Coachello in obsežno raziskuje, kako lahko AI optimizira delovni tok ustvarjanja sredstev.


###

O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/ ali pišite na newsroom@hihonor.com.


VIR: Futura DDB