Da bi ustvarili zaslon prijeten za oči in zagotovili veliko manjšo utrujenost oči, so na HONOR-ju v sodelovanju s podjetjem TÜV Rheinland ustvarili zaslon skoraj brez utripanja svetlobe ter z zelo nizko vsebnostjo modre svetlobe.

[Ljubljana, 30. junij 2023] Da bi ustvarili zaslon prijeten za oči in zagotovili veliko manjšo utrujenost oči, so na HONOR-ju v sodelovanju s podjetjem TÜV Rheinland ustvarili zaslon skoraj brez utripanja svetlobe ter z zelo nizko vsebnostjo modre svetlobe. 

Da bi prikazali prednosti 3840Hz PWM zatemnjevanja brez utripanja, so v sodelovanju z Unbox Therapy z več kot 18 milijoni sledilcev, kjer razgalijo najbolj zanimive naprave na svetu, predstavili videoposnetek o novem telefonu HONOR 90. V primerjavi z vodilnimi modeli drugih blagovnih znamk nov mobilnik HONOR 90 kaže učinek zaslona brez utripanja v okoljih s šibko svetlobo. Ne imenujejo ga zaslon brez utripanja kar tako. Videoposnetek, kako se HONOR 90 odreže v primerjavi z drugimi vodilnimi pametnimi telefoni si lahko ogledate tukaj.

Prav tako pa  je HONOR 90 opravil DXOMARK-ov temeljit test zaslona pametnega telefona, ki ocenjuje delovanje na šestih ključnih področjih: berljivost, barva, video, gibanje, dotik in artefakti. Z impresivno oceno 140, ki izpolnjuje pogoje za zlato oznako DXOMARK Display Gold Label, si je HONOR 90 zagotovil prvo mesto na lestvici High-End (400-600 USD).

Nova serija vrhunskih naprav HONOR 90, ki veljajo za višji srednji cenovni razred, bo uradno predstavljena na predstavitvenem dogodku 6. julija ob 15. uri v Parizu.

###

O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/ ali pišite na newsroom@hihonor.com.


VIR: Futura DDB