Po petih letih HoT že z več kot 125.000 uporabnikov

Ljubljana, 11. maj 2022 - HoT, HOFER Telekom, ima po petih letih na slovenskem trgu že več kot 125.000 uporabnikov. Njihova rast se še naprej nadaljuje, s čimer se krepi tudi HoT-ov tržni delež, ki znaša skoraj 5 odstotkov. Ob 5. obletnici HoT znova povišuje količine prenosa podatkov v vseh svojih paketih, seveda kot običajno ob nespremenjenih cenah in tako za obstoječe kot nove uporabnike.

Povišane količine prenosa podatkov v vseh HoT paketih
Po novem je uporabnikom v paketu HoT EXTRA na voljo na voljo 150 GB (prej 100 GB) vključene količine prenosa podatkov (od tega 7 GB med gostovanjem v EU), v paketu HoT MAXI je na voljo 80 GB (prej 60 GB) - od tega 5 GB med gostovanjem v EU in v paketu HoT MINI 6 GB (prej 5 GB) - od tega 3 GB med gostovanjem v EU. Vključena količina prenosa podatkov se povišuje tudi v paketih mobilnega interneta, in sicer je v paketu HoT GIGA po novem na voljo 300 GB (prej 200 GB), v paketu HoT GIGA mini pa 30 GB (prej 20 GB) vključene količine prenosa podatkov.

HoT prvi med mobilnimi operaterji po priporočilu uporabnikov
HoT še naprej dosega odlične ocene o zadovoljstvu uporabnikov - med vsemi operaterji v Sloveniji se uvršča na 1. mesto po priporočilu uporabnikov*, saj bi kar 91 % njegovih uporabnikov HoT priporočilo svojim prijateljem in znancem. Omenjena raziskava je tudi pokazala, da kar 95 % uporabnikov storitev HoT ne želi zamenjati operaterja in so tudi najbolj zvesti med uporabniki vseh slovenskih mobilnih operaterjev.

Prihodnost je digitalna
Že vse od vstopa na slovenski trg HoT svojim uporabnikom omogoča, da s svojim računom v celoti upravljajo preko digitalnih kanalov. "Uporabniki želijo kakovostno storitev, ki je čim bolj preprosta in udobna za uporabo. Pri HoT-u jim to omogočamo s popolnoma digitalno izkušnjo, kjer vse lahko uredijo z nekaj kliki in brez čakanja v poslovalnicah. V Sloveniji smo še vedno edini operater, ki je v celoti digitalen. Hkrati naša ponudba že vse od začetka izhaja iz predpostavke, da bo v prihodnje še več vsebin in aplikacij, do katerih bodo uporabniki želeli dostopati kjerkoli in kadar koli. Za to seveda potrebujejo nenehno povezavo s spletom in zadostno količino prenosa podatkov, da jim o tem sploh ni treba razmišljati. Tako smo v naših paketih že večkrat povišali vključene količine prenosa podatkov, uporabnikom pa smo ponudili tudi mobilni internet v paketih. V petih letih smo prišli do skoraj 5-odstotnega tržnega deleža in pričakujemo, da se bo naša rast še naprej nadaljevala. Tudi na račun novosti, s katerimi bomo sledili sodobnim digitalnim trendom," pravi direktorica mobilnega operaterja HoT, Eva Aljančič.

Vedno najboljša ponudba za vse uporabnike
Pri HoT-u zagotavljajo, da bodo še naprej spoštovali zaveze, ki so jim zvesti že vse od začetka. Na prvem mestu je poštena ponudba brez višanja cen paketov. Odkar je HoT prišel na trg, ni nikoli podražil cen paketov. Že 5-krat pa je povišal vključene količine samodejno in brez doplačil tudi za obstoječe uporabnike. Uporaba HoT-ovih storitev je enostavna, uporabnik pa lahko prek spleta uredi tudi prenos telefonske številke. Uporabniki lahko brez dodatnih stroškov zamenjajo paket, dodajo opcijo ali jo izključijo preko spleta, mobilne aplikacije ali pa s klicem v center za podporo HoT uporabnikom. Slednji zagotavljajo tudi hitro podporo, saj so v zadnjem letu odgovorili na klic v klicnem centru povprečno v 16-ih sekundah, na e-pošto v treh urah, na spletni klepet pa so se javili v manj kot minuti*.
*Raziskavo je novembra 2021 izvedlo podjetje Aragon med uporabniki vseh slovenskih mobilnih operaterjev na vzorcu 600 sodelujočih in uporabniki HoT-a na vzorcu 662 sodelujočih.

HoT, HOFER Telekom
HoT je prvi slovenski digitalni operater, ki uporabnikom omogoča celovito upravljanje uporabniškega računa HoT prek digitalnih kanalov. Ob vstopu na trg, maja 2017, je predstavil najnižje tarife za klice, sporočila in prenos podatkov ter se ob tem zavezal, da ne bo višal cen paketov. Zagotavlja preprosto in pregledno ponudbo, brez skritih stroškov in pogojevanja najnižjih cen z vezavo uporabnikov. Svojo ponudbo prilagaja potrebam uporabnikov in jim omogoča brezskrbno ter preprosto uporabo mobilnih storitev po poštenih cenah. HoT-ov tržni delež na slovenskem trgu mobilnih komunikacij se s konstantno rastjo števila uporabnikov povečuje. HoT je z več kot 125.000 uporabniki največji virtualni mobilni operater v zgodovini Slovenije.

PR: Hofer