Voditeljica Asja Pivk, ki je tudi aktualna Miss Earth Slovenije 2021, ...

Voditeljica Asja Pivk, ki je tudi aktualna Miss Earth Slovenije 2021, je lani prevzela vodenje glasbene oddaje Top 4 na TV3, ki jo lahko spremljate vsak dan od ponedeljka do petka od 10.45 do 11.15, ponovitev oddaje pa naslednji dan ob 8.00.

“V glasbeni oddaji se odlično znajdem, saj me glasba spremlja že od malih nog. Vedno me napolni s pozitivno energijo, zato je glasba pri meni moja večna sopotnica. Gotovo si kdo misli, da sem malo nora, ko me vidi, ko stojim na semaforju in plešem in prepevam v avtu ... Ali pa tečem v naravi, s seboj pa vzamem slušalke in uživam v glasbi. V osnovni šoli sem pela v pevskem zboru, nato sem se učila solo petja pri Marti Zore, igrala na električne klaviature ter plesala folkloro. Najbolj sem uživala, ko sem prijela za mikrofon in kaj zapela. Prav tako je tudi moja družina zelo glasbeno naravnana, še posebej moj oči, ki svojo pesem Prijatelji zelo rad zapoje na kakšni zabavi,” pravi Asja, ki bo sama pripravljala spote in scenarij za oddaje.

Asja je sicer že nekaj voditeljica na TV3. Tako smo jo lahko gledali v oddaji Zlati ključi, vodi pa tudi vremensko napoved.

Če vas o Asji zanima še kaj več, vam lahko pripravimo dodatne vsebine. Hvala za objavo v vašem mediju.

PR: TV 3