V torek, 5.4. 2022 se bo v Novi Gorici 98 mladih potegovalo za zmago na finalu nacionalnega tekmovanja v podjetniških idejah POPRI

V torek, 5.4. 2022 se bo v Novi Gorici 98 mladih potegovalo za zmago na finalu nacionalnega tekmovanja v podjetniških idejah POPRI, ki ga organizira Primorski tehnološki park. Tekmovali bodo v kategorijah osnovnošolci, dijaki in mladi do 29 leta. Vabimo vas, da poročate o dogodku, kjer mlada generacija lahko izrazi svoj potencial.

Finale se bo odvijal v Kulturnem domu Nova Gorica  (dijaki, študentje) in na Gimnaziji Nova Gorica (osnovnošolci). Tekmovalci bodo svoje ideje predstavljali podjetniški komisiji.
Njihove izjave in izjave mentorjev ter organizatorjev (mag. Tanja Kožuh, direktorica PTP) ter samo dogajanje bo mogoče posneti med 11.30 in 12.30. 

Razglasitev rezultatov bo ob 17.00 v veliki dvorani Kulturnega doma Nova Gorica (do cca 18.30). Veseli smo, da bo v eni izmed kategorij nagrade, ki jih omogočajo soorganizatorji (MGRT, Javna agencija Spirit in Slovenski podjetniški sklad) podelil podjetnik Ivo Boscarol.  Vabljeni, da se dogodka udeležite tudi takrat.

Na tekmovanje se je letos kljub oteženim razmeram med šolanjem prijavilo kar 342 udeležencev, po tri ekipe iz vsake kategorije pa bodo nagrajene v finalu. Najboljši bodo tekmovanje nadaljevali na mednarodnem tekmovanju POPRI international, ki bo letos maja v Albaniji.
 
PR PRIMORSKI TEHNOLOŠKI PARK