Erste Card, d. o. o., priznani izdajatelj kartic Diners Club v Sloveniji, je 29. maja 2024 uradno spremenil svoje ime v Sparkasse Pay d.o.o.

Ljubljana, [3. 6. 2024]  - Erste Card, d. o. o., priznani izdajatelj kartic Diners Club v Sloveniji, je 29. maja 2024 uradno spremenil svoje ime v Sparkasse Pay d.o.o. 

S preimenovanjem Erste Card, d. o. o. v Sparkasse Pay d.o.o. se združujeta inovativnost in tradicija, saj je družba vir dolgoletne in uspešne zgodbe izdaje osebnih in poslovnih kartic Diners Club v Sloveniji, hkrati pa z novim imenom pogumno stopa proti novim obzorjem trga finančnih storitev. Družba ostaja osredotočena na napredne rešitve, prilagojene sodobnim potrebam svojih strank – potrošnikov in podjetij. +

Rok Perković, član poslovodstva Sparkasse Pay, z navdušenjem pozdravlja prehod v novo obdobje: "S preimenovanjem družbe je končan pristop v bančno skupino Sparkasse. Sparkasse Pay se bo lahko pri svojem prihodnjem poslovanju v celoti zanesel na podporo in razvojne zmožnosti bančne skupine z več kot 200-letno tradicijo na bančnem trgu. Preimenovanje družbe simbolizira pridružitev k vrednotam Sparkasse, ki v ospredje postavljajo finančno zdravje slehernika. Ostajamo zavezani k inovacijam in vrhunskim finančnim storitvam za naše stranke. Iskreno verjamemo, da vsem našim strankam pripada pravica do blaginje, ne glede na njihov družbeni položaj, državljanstvo, spol, starost ali druge osebne okoliščine.« 

Rok Perković, član poslovodstva Sparkasse Pay

Diners Club ohranja vse storitve 

Sparkasse Pay (nekdanji Erste Card, d.o.o.) v Sloveniji izdaja osebne in poslovne kartice Diners Club, ki omogočajo precej več ugodnosti kot konkurenčne kartice (ločen limit za obroke in ločen za enkratne nakupe, D-Torek popusti, nakup na obroke doma, v tujini in na spletu, 24/7 avtorizacijski center, D-Bot in še veliko drugega). Kartica Diners Club je najstarejša mednarodna plačilna kartica na svetu! Na slovenskem trgu posluje že od leta 1993, zaupa pa ji že več kot 80.000 komitentov. 

Vse obstoječe Diners Club storitve ostajajo še naprej enako dostopne, tako preko tradicionalnih kanalov kot preko sodobnih digitalnih platform, vključno z aplikacijo D-Mobile. 

Odkrijte več na naši spletni strani www.dinersclub.si.

VIR: Rubikon Gral