Naj bo pomlad še bolj aktivna z novo pametno uro.

Naj bo pomlad še bolj aktivna z novo pametno uro.

Samsung v pomlad vstopa s posebno ponudbo.
Samsung je pripravil posebno ponudbo, kjer kupci ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23[1] ali Z[2] serije prejmejo pametno uro Samsung Galaxy Watch5 44 mm v grafitni barvi ali Samsung Galaxy Watch5 40 mm v roza-zlati barvi kot darilo. Akcija traja od 5. aprila 2023 do 30. aprila 2023 ali do razprodaje zalog daril.


Pametni ekosistem Samsung

Pomlad je obdobje v letu, ko se vse okoli nas prebuja in to vpliva tudi na našo rutino, zaradi katere je vsak izmed nas bolj aktiven. Vrnitev k telesnim aktivnostim bo zanimivejša s pametno uro Samsung Galaxy Watch5, ki razširi možnosti v kombinaciji z vašim pametnim telefonom iz Samsung Galaxy S23 ali Galaxy Z serije. Pametna ura Galaxy Watch5 je opremljena s 13 % večjo baterijo in vam omogoča spremljanje vašega zdravja 24 ur na dan. Svoje cilje lahko dosežete z uporabo senzorja Samsung BioActive, ki uporablja edinstven čip, ki združuje tri zmogljive senzorje zdravja. Ob doseganju ciljev bo pomagal senzor Adaptive Pixel 200 MP pametnega telefona Galaxy S23 Ultra, s katerim boste natančno lahko ujeli vsak trenutek, ko ste na poti. Izboljšana funkcija Nightography pametnih telefonov S23 serije pomaga ustvarjati svetle, barvite fotografije tudi v okoljih s šibko svetlobo.



Z Galaxy Z Fold4 je večopravilnost še enostavnejša, tako da lahko uporabniki naredijo več, tudi ko so na poti. Nova opravilna vrstica ponuja videz namizja in omogoča dostop do vaših najljubših aplikacij. 19,3-centimetrski zaslon Infinity Flex vam takoj omogoči gladko izkušnjo brskanja kot majhna tablica. Z aplikacijo Pair lahko z enim dotikom odprete do tri aplikacije, ki delujejo hkrati in si delijo en velik produktivni zaslon. Za popolnejšo izkušnjo večopravilnosti uporabite S Pen pisalo. Galaxy Z Flip4 ima 17-centimeterski glavni zaslon in 4,82 centimetrski zunanji zaslon, s katerima lahko dostopate do hitrih nastavitev, odgovarjate na sporočila, itd., ne da bi odprli glavni zaslon.

Samsung je pripravil epsko ponudbo, saj ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z serije prejmete pametno uro Galaxy Watch5, ki jo v navezi s pametnim telefonom lahko uporabljate za vadbo, poslušanje glasbe, spremljanje telesnih informacij ali preprosto kot čudovit modni dodatek.  

Posebna ponudba traja od 5. do 30. aprila 2023. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.

[1] Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23+ ali Samsung Galaxy S23

[2] Samsung Galaxy Z Fold4 ali Samsung Galaxy Z Flip4


VIR: Samsung