napovednik

Tom Jones  
Premierno od srede, 1. novembra, ob 21.00  
Tom Jones, ki je bil kot dojenček zapuščen, a ga je rešil in posvojil podeželski gospod Squire Allworthy, je postal prijazen, čeden moški svobodnega duha, ki je pri ženskah zelo priljubljen ... a svojemu nizkemu rodu ne more ubežati. Ko se zaljubi v bogato dedinjo Sophio Western in ona vanj, se njuni  družini združita proti njuni zvezi. Toma sramotno preženejo, Sophia pa pobegne od doma, da bi se izognila dogovorjeni poroki z Williamom Blifilom, dedičem Paradise Halla. Sophia se je za Toma pripravljena odpovedati vsemu ... dokler ne izve, da se on očitno ni sposoben odreči nizu avantur z ženskami, ki mu prekrižajo pot. Sčasoma se oba znajdeta v Londonu - in Sophia hitro spozna, kako kruto in nevarno je lahko življenje mlade ženske v londonski visoki družbi. 

Grantchester
 
Nadaljevanje od čertka, 2. novembra, ob 21.00  
Piše se leto 1957 - leto, v katerem britanski premier Harold Macmillan Britancem naznani, da jim 'še nikoli ni bilo tako dobro'. Za številne v Grantchestru to resnično drži. Will Davenport uživa v vlogi vikarja v Grantchestru in pridiga v nabito polni cerkvi; medtem ko njegov najboljši prijatelj, detektivski inšpektor Geordie Keating, končno začenja sprejemati predanost žene Cathy svojemu delu ... recimo. Zdi se, kot bi se svet Grantchestra vrnil v idilično stanje, nekakšen metaforični rajski vrt. In Will verjame, da se resnično lahko vsak približa svojim nebesom z dobrimi deli in proaktivnim odnosom. Vendar, kot Geordie dobro ve, težave vedno najdejo pot in vsak raj ima svojo kačo.  


Kača  
Nadaljevanje od petka, 3. novembra, ob 21.00  
Bangkok leta 1975. Charles Sobhraj je tat in prevarant, ki se predstavlja kot preprodajalec draguljev. Preži na mlade zahodnjake, ki jih zvabi v svoje stanovanje ter jih tam omami in oropa, česar številni žal ne preživijo. Toda ko Herman Knippenberg, nižji diplomat na nizozemskem veleposlaništvu v Bangkoku, odpre preiskavo zaradi izginotja nizozemskega para, stopi v Sobhrajevo zapleteno mrežo zločinov. Herman je odločen zagotoviti pravico žrtvam in njihovim družinam, toda Sobhraj se s sostorilci spretno izmika in se poda na uničujočo globalno pustolovščino.  


Babilon Berlin  
Nadaljevanje od sobote, 4. novembra, ob 21.00  
Ob praznovanju novoletnega večera na prehodu leta 1930 v 1931 v Berlinu se ljudje zabavajo v barih, medtem ko lastnik tovarne Nyssen nazdravlja z veljaki iz političnega sveta in Reichswehra ter sanja o osvojitvi sveta. Medtem se Walter Weintraub zaplete v krvavo vojno za prevlado v mestu. Silaki SA pod vodstvom Waltherja Stennesa dokazujejo svojo premoč z vse večjo brutalnostjo, toda celo SA napove vojno SS in Gereon Rath ostane ujet na sredini. Rathovo življenje je ogroženo, ko skuša skupaj s pogumno gospo Behnke osvoboditi novinarja Katelbacha, hkrati pa izgubi zaupanje svoje najpomembnejše zaveznice Charlotte Ritter. Ko se Charlotte s sestro Toni sooči s spletkami 'Bele roke', posledice spremenijo življenje obema.  

VIR: Grayling