Spar Slovenija na svoje trgovske police postavlja novo in ekskluzivno linijo naravnih negovalnih izdelkov Alterra, nemške verige drogerij Rossmann, ki združuje kakovostne naravne sestavine in odlično ceno.

Spar Slovenija na svoje trgovske police postavlja novo in ekskluzivno linijo naravnih negovalnih izdelkov Alterra, nemške verige drogerij Rossmann, ki združuje kakovostne naravne sestavine in odlično ceno.   

Pri izbiri kozmetičnih izdelkov se v Sparu ravnajo po načelu, da je to, kar nanašamo na svojo kožo, prav tako pomembno kot to, kar vnašamo v svoje telo. Zato v svojo prodajno ponudbo vključujejo izdelke, ki vsebujejo sestavine naravnega izvora, so nežne do kože in obenem učinkovite v svojem delovanju. Pri izbiri pa upoštevajo tudi trajnostni vidik, s čimer aktivno prispevajo k ohranjanju planeta. V želji svojim kupcem ponuditi bogatejšo izbiro na področju osebne nege iz naravnih sestavin, je Spar Slovenija na police postavil izdelke naravne kozmetične linije Alterra.

Preverjeno naravna izbira
Izdelki nove negovalne linije Alterra ustrezajo najvišjim naravnim kozmetičnim standardom in ne vsebujejo umetnih barvil in dišav, silikonov, parafinov ter drugih mineralnih olj. Večina izdelkov Alterra je narejenih iz izključno rastlinskih sestavin iz kontrolirane ekološke pridelave, večina je tudi veganskih, vsi izdelki pa so dermatološko preverjeni. Mešanica rastlinskih sestavin, naravnih olj in negovalnih izvlečkov omogoča visokokakovostno paleto izdelkov, ki nežno poudarijo naravno lepoto.

Večina izdelkov Alterra ima certifikat NATRUE©, mednarodno priznano oznako za ekološko in naravno kozmetiko, ki ustreza najzahtevnejšim standardom. Za pridobitev certifikata NATRUE© se vsak posamezen izdelek preverja s strani neodvisnih organov po strogih kriterijih, ki so javno dostopni tudi na spletu. Poudarek standarda ni le na sestavi samih izdelkov, ampak tudi na pomembnih trajnostnih dejavnikih, kot je embalaža ali delež bio-sestavin.

Linija izdelkov Alterra prijazna do živali in okolja
Izdelki Alterra niso testirani na živalih, kar potrjuje certifikat organizacije PETA, ki se zavzema za zaščito živali. Z uporabo izdelkov Alterra bodo uporabniki prispevali k ohranjanju okolja, saj je embalaža izdelkov iz reciklirane plastike. Vsi izdelki pakirani v papirnato embalažo nosijo certifikat FSC (Forest Stewardship Council), kar pomeni, da je embalaža narejena iz trajnostno pridobljenega lesa.

Nova naravna linija kozmetičnih izdelkov ponuja 21 izdelkov, ki so po ugodnih cenah na voljo ekskluzivno v trgovinah INTERSPAR in izbranih trgovinah SPAR.

VIR: Spar Slovenija