Dacia bo z razstavnim prostorom v dvorani 6 navzoča na razstavi "Mondial de l’Auto", ki bo od 17. do 23. oktobra na razstavišču Porte de Versailles v Parizu.


  • Dacia se bo udeležila mednarodne avtomobilske razstave "Mondial de l’Auto" v Parizu, kjer bo razstavila celotno paleto modelov z novo podobo znamke.
  • Nedavno razkrita oblikovalska študija MANIFESTO, ki uteleša vrednote znamke Dacia, bo tudi na ogled.
  • Prvikrat bo prikazan Duster "Mat Edition", zbirateljski avtomobil.
  • Prvi hibridni pogonski sklop znamke Dacia.

Dacia bo z razstavnim prostorom v dvorani 6 navzoča na razstavi "Mondial de l’Auto", ki bo od 17. do 23. oktobra na razstavišču Porte de Versailles v Parizu. Prvikrat doslej bodo javno razstavljeni vsi modeli z novo podobo znamke, oblikovalska študija MANIFESTO in posebna zbirateljska izvedenka Duster. Premierno bo razstavljen tudi prvi hibridni pogonski sklop znamke Dacia – HYBRID 140.


Vsi modeli znamke dacia prevzemajo novo podobo znamke
Dacia je nedavno začela novo poglavje svoje zgodbe z uvajanjem nove celostne podobe znamke. Nov zaščitni znak, hkrati uveden na vse modele v ponudbi (Spring, Sandero, Logan, Duster in Jogger), nova oprema pooblaščenih prodajno-servisnih mest, novo oblikovanje in nove barve. Na mednarodni razstavi »Mondial de l’Auto« bo Dacia prvikrat predstavila širši javnosti svojo celotno ponudbo z novim zaščitnim znakom, »Dacia Link«, v katerem sta prečiščeni črki D in C združeni kot člena verige, simbola čvrstosti in enostavnosti. Dacia tako ponovno potrjuje svoje vrednote: je znamka bistvenega in je kul, čvrsta, naklonjena dejavnostim na prostem in »eco-smart« (gospodarna in ekološka).

VIR: Dacia