V Bruslju se Predsednik VZMD, mag. Kristjan Verbič, mudi na delovnem obisku na sedežu Evropske federacije investitorjev in uporabnikov finančnih storitev (BETTER FINANCE)


V Bruslju se Predsednik VZMD, mag. Kristjan Verbič, mudi na delovnem obisku na sedežu Evropske federacije investitorjev in uporabnikov finančnih storitev (BETTER FINANCE), ugledne institucije, ki združuje 40 nacionalnih organizacij iz 25 držav. Mag. Verbiča, ki je član Izvršnega odbora BETTER FINANCE, je v Bruslju sprejel Izvršni direktor Guillaume Prache, z ekipo sodelavcev.

Po lanski, izjemo uspešni in odmevni investitorski konferenci, ki jo je VZMD z BETTER FINANCE pripravil v Sloveniji (VIDEO UTRINKI: https://youtu.be/JoaQyqZlVwg), so ob tej priložnosti spregovorili tudi o tematikah naslednje mednarodne investitorske konference BETTER FINANCE, ki bo junija potekala v Atenah. V okviru tokratnega srečanja v Bruslju pa so se dotaknili aktivnosti VZMD in BETTER FINANCE, ki so pogosto povezane in vzajemne, kakor tudi drugih aktualnih dogajanj tako v Sloveniji kot širše.

Po udeležbi na srečanju in seji Izvršnega odbora Svetovne federacije investitorjev (WFI) v Gentu ter delovnem obisku v Bruslju, bo Predsednik VZMD odpotoval v Monako, kjer se bo kot gost udeležil odmevnega mednarodnega foruma »Impower - Incorporating FundForum«. Mednarodno turnejo bo nadaljeval z obiskom Letnega kongresa Evropske mreže poslovnih angelov (EBAN), v  Corku, ter jo sklenil s Forumom Združenja za upravljanje alternativnih naložb (AIMA) v Londonu.

PR: VZMD