Blejska pekarna Hitri kruhek se je odločila, da bo preko pisateljice Nine Kosmač polepšala božične praznike najbolj ranljivim skupinam. Hitri kruhek vsakodnevno pripravlja raznovrstne pekovske izdelke, sendviče, solate in sladice – vrhunske kvalitete.

Blejska pekarna Hitri kruhek se je odločila, da bo preko pisateljice Nine Kosmač polepšala božične praznike najbolj ranljivim skupinam. Hitri kruhek vsakodnevno pripravlja raznovrstne pekovske izdelke, sendviče, solate in sladice – vrhunske kvalitete. Dekleta v strežbi so izjemno urejena in hitra, ter vsakega gosta pričakajo z nasmehom na ustnicah. Kot edini na Bledu imajo v ponudbi torto z okusom Ferrero Rocher, ki je prava poslastica za ljubitelje čokoladnih izdelkov.

Širokogrudni lastnik pekarne je že večkrat pomagal z donacijami v obliki pekovskih dobrot. Letos je podaril zelo veliko orehovo potico pripravljeno po tradicionalni recepturi in pa velike količine kave odlične kvalitete.  Gospod Bajrovič v letu 2024 načrtuje še več dobrodelnih akcij v sodelovanju s Kosmačevo in še kaj…

 Veseli nas, da sta Hitri kruhek in pisateljica Kosmač postala Božička za praznike! 

VIR: Nina Kosmač