Vabilo na avdicijo za otroško voditeljico ali voditelja oddaje Z kot Zofka

Nadobudne, radovedne, zgovorne in navihane otroke, stare med 6 in 7 let, ki bi radi postali sovoditelji ali sovoditeljice v razgibani in nadvse pisani TV-oddaji Z kot Zofka, vabimo na avdicijo.

28. marec 2022 ob 10:21
Ljubljana - RTV SLO


AVDICIJA! Pozor, iščemo navihane in zgovorne 6- do 7-letnice in letnike, ki bi sovodili oddajo Z kot Zofka! Si to ti? Foto: Adrijan Pregelj, RTV Slovenija

prijave 5. in 6. 4. med 10. in 12. uro 
Prijave ravno prav živahnih kandidatk in kandidatov bomo zbirali 5. in 6. aprila med 10. in 12. uro na telefonski številki 01 475 3375.

Po opravljenem klicu naj starši izpolnijo prijavnico, dostopno na tej povezavi, in jo podpisano pošljejo na elektronski naslov: zofka@rtvslo.si. S prijavnico vam dovolijo, da se prijavite na avdicijo.

Katere osebne podatke o vas obdelujemo in zakaj, si lahko preberete v Obvestilu posameznikom o varovanju osebnih podatkov.

Avdicija

avdicija v petek, 8. aprila 2022, od 10. ure
Avdicija bo v petek, 8. aprila 2022, od 10. ure, takrat pa nam boste na kratko povedali, kaj radi počnete, odigrali kratek odlomek (besedilo vam po oddani prijavnici pošljemo prek elektronske pošte) in odpeli katero izmed Zofkinih pesmi.