za vas smo pripravili tedenski novičnik, v katerem smo povzeli sveže zanimivosti iz Beletrine. Vabljeni k branju.

Drage bralke in dragi bralci,
za vas smo pripravili tedenski novičnik, v katerem smo povzeli sveže zanimivosti iz Beletrine. Vabljeni k branju.

Knjiga tedna
Vlasta Nussdorfer je pravnica, ki je večji del svoje življenjske poti posvetila tožilstvu. V petintridesetih letih je prehodila pot od pripravnice do namestnice temeljnega javnega tožilca, okrožne, višje in vrhovne državne tožilke. Svoje izkušnje je zbrala v pretresljivi in fascinantni knjigi z naslovom Tanka črta.

Dogodek tedna
Oglejte si novo epizodo Beletrine v živo. Tokrat smo v oddaji gostili Vlasto Nussdorfer, avtorico že omenjene nove knjige Tanka črta. O svojem delu se je pogovarjala s Tomažem Simetingerjem.

Ugodnost tedna
Popestrite si poletje z napetim branjem! Trilogija psiholoških kriminalk Irene Svetek, ki jo sestavljajo Rdeča kapica, Beli volk in Črni princ, vam je na voljo z 10 % popustom, podarimo pa vam tudi brezplačno dostavo na naslov v Sloveniji. Ponudba velja do razprodaje zaloge v naši spletni knjigarni in fizični knjigarni na Starem trgu 3 v Ljubljani.

Novica tedna
Med 21. in 26. avgustom 2023 bo na Ptuju in v številnih drugih krajih potekal že 27. festival Dnevi poezije in vina, ki bo tudi tokrat gostil številne domače in tuje pesnike ter izbrane vinarje. Poleg glavnih festivalskih poudarkov, poezije in vina, bo festival obiskovalcem ponudil tudi bogat spremljevalni program. Prijazno vabljeni!

Članek tedna
Obiščite portal AirBeletrina in preberite intervju s pisateljem Tonetom Partljičem, ki je s Hano Podjed spregovoril o svojem najnovejšem romanu Veter z vzhoda.

VIR: Beletrina