Z nakupom slušalk iz serije Philips Sound sodelujete v zbiranju sredstev za raziskave poškodb hrbtenjače.






(Amsterdam, 27. januar 2022, TP Vision) Globalna licenčna blagovna znamka izdelkov Philips Avdio, TP Vision, se pridružuje dobrodelnemu teku Wings for Life World Run, ki bo za udeležene tekače potekal širom sveta, tudi v Sloveniji, 8. maja 2022 in sicer kot globalni partner slušalk.

Wings for Life je neprofitna fundacija, ki podpira raziskovalne projekte in klinične študije po vsem svetu, s ciljem iskanja zdravila za poškodbe hrbtenjače. Prireditev Wings for Life World Run poteka vsako leto, od leta 2014 dalje, z več sto tisoč udeleženci, ki ta dan tečejo povsod po svetu v imenu tistih, ki tega zaradi poškodb oz. okvar ne zmorejo. 

Novo sodelovanje je namenjeno skupnemu zbiranju sredstev za raziskovalne projekte ter hkrati povečevanju ozaveščenosti uporabe Philipsovih športnih slušalk. Partnerja v projektu verjameta, da sta zdravje in tehnologija danes povezani bolj kot kadarkoli doslej, zato si želita k teku spodbuditi tako kupce, kot tudi partnerje ter svoje zaposlene in jih na ta način motivirati, da poskušajo ostati fizično in duševno zdravi. Partnerje projekta kot tudi udeležence prireditve združuje velika želja: najti zdravilo za zdravljenje poškodovane oz. okvarjene hrbtenjače. 

Serija špornih slušalk Philips Sports vključuje vrsto modelov, ki zaradi kombinacije udobja, robustnosti, vodoodpornosti ter odličnega zvoka med uporabo pri aktivnem življenjskem slogu ali športni vadbi poskrbijo za dodaten užitek.

Kupce, ki bodo med februarjem in majem 2022 kupili športne slušalke iz serije Philips Sport, se dodatno spodbuja k sodelovanju pri teku, saj bo z nakupom izdelka stroške startnine udeleženca pokrilo podjetje TP Vision, pri čemer bo 100 % vseh startnin namenjenih raziskavam hrbtenjače. Prav tako bo TP Vision spodbujal svoje zaposlene in njihove številne partnerje, da se teka udeležijo kot enotna ekipa.

Dogodek je res edinstveno organiziran. Tek je usklajen z aplikacijo Wings for Life World Run, ki omogoča, da tekači izberejo traso teka po svoji želji ter tako sodelujejo praktično od kjerkoli. Na Wings for Life World Run vsi udeleženci po vsem svetu, tako tekači, kot tisti na invalidskih vozičkih, startajo ob natanko istem času, to je ob 11.00 po času UTC (univerzalni koordinirani čas). V Sloveniji to pomeni začetek ob 13:00 uri. Ni pomembno, ali ste poklicni športnik, ljubiteljski tekač ali popolni začetnik. Ciljne črte ni, saj je dinamična. Namesto fiksne ciljne črte, 30 minut po startu »na traso« zapelje zasledovalno vozilo in prične »loviti« tekače in udeležence na invalidskih vozičkih, enega za drugim. Za tistega, ki ga vozilo ujame, je tek zaključen, vsakemu pa se izmeri pretečena razdalja. 

Kostas Vouzas, izvršni direktor TP Vision (Philips TV & Avdio) za Evropo in Ameriko, je o novem partnerstvu povedal: »Z našimi športnimi slušalkami želimo športniku prinesti dodatno veselje v njegov aktivni vsakdan. Spodbujanje dodatnega uživanja v športu za vse je postal eden naših ključnih ciljev. Zavedamo se tudi, da se prav vsak ne more ukvarjati s športom. Zato smo veseli, da podpiramo Wings for Life World Run, s čimer lahko pomagamo podpreti še večji cilj: iskanje zdravila za zdravljenje poškodovane oz. okvarjene hrbtenjače.«

Colin Jackson, mednarodni športni direktor, Wings for Life World Run in dobitnik olimpijske medalje, je dejal: »Vedno želimo, da bi se ljudje imeli čudovito – želimo, da uživajo in se počutijo, kot da so del globalnega gibanja, nečesa velikega. Z aplikacijo bo vaša izkušnja enaka kot pri tekih najvišje ravni. V vsakem primeru vas bo lovilo zasledovalno vozilo in to je tisto, kar vas bo vznemirilo – vaša izkušnja bo preprosto fenomenalna.«
  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih prek @TPVision na Twitterju, @philipstelevision na Instagramu in @PhilipsTV na Facebooku.

Več o družbi TP Vision
Družba TP Vision Europe B.V. (v nadaljevanju TP Vision) je registrirana na Nizozemskem s sedežem v Amsterdamu. Družbo TP Vision si v celoti lasti družba TPV Technology Limited (v nadaljevanju TPV), ki je ena izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev monitorjev in televizorjev.

TP Vision je ključni člen na področju potrošniške elektronike v TV in avdio svetu. TP Vision se osredotoča na razvoj, proizvodnjo in trženje televizorjev blagovne znamke Philips (Evropa, Rusija, Bližnji vzhod, Južna Amerika, Indija in izbrane države v azijsko-pacifiškem področju) in avdio izdelkov blagovne znamke Philips (globalno) pod licenco blagovne znamke Koninklijke Philips N.V. Vrhunsko blagovno znamko Philips združujemo z našim razvojem izdelkov in strokovnim znanjem o oblikovanju, operativno odličnostjo in industrijskim odtisom TPV. Verjamemo v ustvarjanje izdelkov, ki uporabnikom ponujajo vrhunsko avdio in vizualno izkušnjo. 

Slike visoke ločljivosti najdete na: http://tpvision.com/image-library.

Vsebina te objave je v času objave veljavna, vendar se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Vse blagovne znamke v tej objavi novic, so last njihovih lastnikov.

PR: Philips