Samsung sodeloval z Warner Bros. Pictures pri najboljbolj pričakovanem filmu leta

Samsung sodeloval z Warner Bros. Pictures pri najboljbolj pričakovanem filmu leta
To poletje Samsung obeležuje premiero novega filma BARBIE družbe Warner Bros. Pictures z ekskluzivnim napovednikom 8K in sanjsko hišo BARBIE SmartThings na spletni strani Samsung.com. 

Ljubljana, 25. julij 2023 – Premiera filma BARBIE je eden največjih filmskih dogodkov leta, zato je podjetje Samsung Electronics predstavilo partnerstvo s podjetjem Warner Bros. Pictures ob premieri filma. Ekskluzivno sodelovanje obsega globalno maloprodajno aktivacijo in evropsko digitalno aktivacijo: BARBIE SmartThings DreamHouse (sanjska hiša). Kampanja se je letos poleti začela v dveh fazah, začenši z globalno maloprodajno aktivacijo v maloprodajnih trgovinah po vsem svetu. 

Ob uradni premieri na velikem platnu, ki se je odvila prejšnji teden, so lahko kupci v maloprodajnih trgovinah po vsem svetu uživali v uradnem napovedniku za film BARBIE v čudoviti ločljivosti 8K. Napovednik 8K se bo predvajal na Samsung televizorjih v trgovinah in prikazuje osupljive vizualne podobe filma. Ta aktivacija, ki je del širšega partnerstva med podjetjem Samsung in Warner Bros. Pictures na področju vsebin 8K, je vznemirljiv korak naprej na področju vsebin 8K, ki bo pokazal zmogljivosti Samsung Neo QLED 8K in navdušil potrošnike nad ogledom filmov v kinematografski kakovosti.

BARBIE SmartThings DreamHouse na Samsung.com, ki je v Evropi začela delovati 10. julija 2023, je s pomočjo sistema Samsung SmartThings oživila živahen svet BARBIE skozi vsakodnevne scenarije.  SmartThings brez težav povezuje naprave in aparate v domu in je eden največjih odprtih ekosistemov povezanih naprav z več kot 150 milijoni uporabnikov po vsem svetu. SmartThings, ki se upravlja z eno samo aplikacijo, Samsung računom in povezavo Wi-Fi, omogoča uporabnikom, da svoj dom prilagodijo svojim potrebam, spremljajo porabo energije ali celo pripravijo vzdušje za zabavo na temo BARBIE.

Dom BARBIE SmartThings predstavlja ikonično Barbie sanjsko hišo in pokaže, kako lahko vsakdo uporablja Samsung SmartThings. Obiskovalci spletne strani lahko na primer raziščejo, kako s pomočjo Galaxy Z Flip4 pričeti zabavo s predvajanjem melodij prek aplikacije SmartThings, kako lahko z uro Galaxy Watch4 dodajo svojemu videzu dodatno rožnato barvo in kako lahko z robotskim sesalnikom Jet Bot AI+ brez težav pospravijo konfete po praznovanju v svoji sanjski hiši ter druge vsakdanje scenarije. 

BARBIE SmartThings DreamHouse na spletnem mestu Samsung.com vključuje tudi vrtiljak izdelkov, ki obiskovalcem omogoča neposreden nakup izdelkov prikazanih med raziskovanjem. 

BARBIE SmartThings DreamHouse je na voljo na spletni strani Samsung.com in družbenih medijih v Evropi, kar oboževalcem omogoča, da si jo ogledajo od blizu. 

###

O podjetju Samsung Electronic
Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

O BARBIE
Živeti v deželi Barbie pomeni biti popolno bitje v popolnem svetu. Razen če imaš popolno eksistenčno krizo. Ali pa ste Ken. Warner Bros. Pictures predstavlja produkcijo Heyday Films, produkcijo LuckyChap Entertainment, produkcijo NB/GG Pictures, Mattelovo produkcijo, BARBIE. Film po vsem svetu distribuira družba Warner Bros. Pictures, v kinematografe pa je prišel 21. julija 2023 po vsej državi in od 19. julija 2023 dalje po vsem svetu. V filmu BARBIE, ki ga je režirala Greta Gerwig, igrajo Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman in Will Ferrell. Scenarij sta napisala Greta Gerwig in Noah Baumbach, film temelji na "Barbie" podjetja Mattel, producirajo pa ga David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley in Robbie Brenner. Izvršni producenti so Gerwigova, Baumbach, Ynon Kreiz, Richard Dickson, Michael Sharp, Josey McNamara, Courtenay Valenti, Toby Emmerich in Cate Adams. Glasbeni nadzornik filma je George Drakoulias, glasbo pa sta prispevala Mark Ronson in Andrew Wyatt.

O Warner Bros. Pictures Group
Skupino Warner Bros. Pictures sestavljajo Warner Bros. Pictures, New Line Cinema in Warner Bros. Pictures Animation. Warner Bros. sodeluje z najbolj navdihujočimi pripovedovalci zgodb na svetu in ustvarja izjemno zabavo za svetovno občinstvo na vseh platnih. Skupina Warner Bros. Pictures Group je že od svoje ustanovitve v ospredju filmske industrije in je še vedno vodilna ustvarjalna sila, ki ustvarja najširši nabor filmov za svetovni kinematografski spored.

VIR: Millenium Promocija