Argeta letošnjo sezono zimskih športov začenja s predstavitvijo nove kampanje in platforme športnih sponzorstev »Dobra stran športa«.

Argeta letošnjo sezono zimskih športov začenja s predstavitvijo nove kampanje in platforme športnih sponzorstev »Dobra stran športa«.

Argeta že vrsto let podpira razvoj vrhunskih zimskih športov v Sloveniji. Poleg večletnega  sponzorstva slovenske reprezentance v alpskem smučanju in slovenske biatlonske reprezentance so letošnjo sezono svojo podporo razširili še na slovensko reprezentanco v smučarskih skokih. So tudi ponosni pokrovitelji mlajše selekcije nordijskih in alpskih smučarjev ter biatloncev v programu Pokal Argeta Junior, s čimer dodatno spodbujajo razvoj vrhunskega športa med otroki in mladimi, saj jim omogočajo pridobivanje prvih tekmovalnih izkušenj, obenem pa spodbujajo športni način življenja. Njihova podpora zimskim športom sega tudi onkraj meja Slovenije.

S ciljem nadaljnjega uveljavljanja blagovne znamke na področju športnih sponzorstev tako zimskih kot tudi preostalih športov Argeta predstavlja novo komunikacijsko platformo športnih sponzorstev »Dobra stran športa«, s katero se skupaj s slovenskimi vrhunskimi športniki zahvaljujejo športu za vse, kar nam daje. Verjamejo namreč, da je šport pomemben del našega življenja, saj prebuja najboljše v nas. Vizijo in vrednote delijo z vrhunskimi ekipami in atleti, ki jih podpirajo v sklopu programa športnih sponzorstev.

Z novo kampanjo se zahvaljujejo športu za strast, predanost in neomajnost, ki jo budi v vseh, ki šport zares živijo s strastjo in tako kot Argeta vedo, da biti številka 1 ni zgolj naziv, temveč odraz dolgoletnega trdnega dela in vloženega truda na poti do vrha, so za MM še povedali avtorji nove komunikacijske platforme.

DELI NA:
https://youtu.be/J2PBjxIQzXw

PR - Marketing Magazin