V obdobju poletnih počitnic Vam in Vašim otrokom ponujamo organizirano preživljanje prostega časa, ki smo ga poimenovali »AKTIVNE POČITNICE«.

Spoštovani starši.
V  obdobju poletnih počitnic Vam in Vašim otrokom ponujamo organizirano preživljanje prostega časa, ki smo ga poimenovali »AKTIVNE POČITNICE«. Skupaj z lokalnimi društvi, prostovoljci in zavodi bomo izvedli različne delavnice, kjer bomo spoznavali življenje v našem Lovrencu, se športno udejstvovali, izvedeli kaj počno naša društva in zakaj so pomembna za naš kraj. Seveda bomo tudi kaj dobrega pojedli, obiskali skrite kotičke, predvsem pa se družili in v zabavnem vzdušju preživljali prosti čas.

Delavnice bodo izvedene med 26. 6. 2023 in 28. 7. 2023.
Zaradi lažje organizacije vam prosimo, če izpolnjeno prijavnico z izjavo staršev oz. skrbnikov (dosegljiva v spodnji prilogi)  pošljete na elektronski naslov miha.kraner@visitlovrenc.si ali jo oddate v tajništvu Občine Lovrenc na Pohorju, Spodnji trg 8, oz. jo vržete v nabiralnik, ki je nameščen pri zadnjem vhodu v občinske prostore. Prijavnico lahko oddate tudi ob prvem obisku aktivnosti. Udeležbo lahko sporočite še na tel. št.: 031 367 647 – Miha Kraner, kjer izveste vse informacije v zvezi z »Aktivnimi počitnicami«.

V upanju, da se nam pridružite v čim večjem številu vas lepo pozdravljamo in vam obljubljamo, da se bomo imeli »fajn«! Zbirno mesto oz. dnevna izhodiščna točka  je Prireditveni center Lovrenc na Pohorju, kjer se zbiramo ob 7. uri zjutraj in se nato peš odpravimo do lokacije dnevnih aktivnosti. Druženja bodo trajala do 16. ure, ko svoje otroke najdete na lokaciji kjer ste jih zjutraj oddali, torej pred Prireditvenim centrom.

Otroci naj bodo primerno obuti (športni copati ali pohodni čevlji) in oblečeni. S seboj naj imajo majhen nahrbtnik, bidon z vodo, vetrovko ali dežnik ter dodatno majico in par nogavic. V primeru aktivnosti v zaprtih prostorih (VŠD, šola) bodo otroci bosi.

Malica bo organizirana s strani Občine Lovrenc na Pohorju.

Pridržujemo si pravico, da zaradi različnih dejavnikov (slabo vreme, bolezen animatorja…) program sproti prilagajamo oz. glede na okoliščine tudi dnevno spreminjamo.
V prilogah je podroben program, dnevna časovnica, prijavnica z izjavo staršev in prijavnici za PLANINSKI TABOR V SORIŠKI PLANINI (1. 7. - 7. 7.) in ORATORIJ (10. 7. - 13. 7.).
VESELIMO SE DRUŽENJA Z VAMI!

VIR: Občina Lovrenc na Pohorju