20. JUBILEJNA MEDNARODNA PRO PR KONFERENCA od 4. do 7. maja 2023

"Zeleni odnosi z javnostmi, zelena odgovornost"   

TURISTIČNA SKUPNOST PLITVICE
Staro mesto Drežnik se nahaja v neposredni bližini Plitviških jezer in je ponosni varuh Plitviških dolin. Je veličastna obrambna trdnjava, ki je ta del Evrope 400 let varovala pred Turki. Zaradi svoje strateške lokacije je Drežnik velikokrat skozi stoletja zamenjal lastnika, vendar 900 let kasneje še vedno stoji kot priča burne zgodovine te regije. Največji in najbolj obiskan hrvaški narodni park očara milijone turistov iz celega sveta. Plitviška jezera so navdušijo in so naravni fenomen, ki ga sestavlja 16 jezer zapovrstjo z neštetimi kaskadami, travertinami in osupljivimi slapi.

ZMAGOVALEC PRO PR GLOBE AWARDS
Zmagovalec prestižne nagrade PRO PR GLOBE Award je gospod Vincenzo Le Voci. Vincenzo Le Voci je generalni sekretar Kluba Benetk, ki je omrežje komunikacijskih direktorjev iz držav članic Evropske unije in institucij ter držav kandidatk za članstvo v EU. To vlogo opravlja od leta 2011. Je dolgoleten evropski uradnik, 30 let je delal za Generalni sekretariat Sveta Evrope. Od 2001 je del Generalnega direktorata za komunikacije, kjer je zadolžen za transparentnost in informacijske ukrepe. Vincenzo ima magisterij iz tujih jezikov in literature (Univerza Cagliari) in je obiskoval razne predmete, kot so moderna zgodovina, evropska integracija in management v univerzah v  Belgiji, Maryland ter MIT. Je so-urednik štirih kompendijev o javnem komuniciranju in, od leta 2013, polletnega pregleda (Convergences) Kluba Benetk, ki se osredotoča na najbolj pereče komunikacijske izzive in prioritete za vladno ter institucionalno komuniciranje.

PREDAVATELJICA PRO PR KONFERENCE
Predavateljica letošnje PRO PR konference je gospa Misijana Brkić Milinković.Misijana Brkić Milinković je diplomirana novinarka. Od 2016 je vodila oddelek korporativnega komuniciranja hrvaških telekomunikacij v Mostarju (HT Eronet). Predtem je dolga leta delovala kot predstavnica in voditeljica pisarne mednarodnega kulturnega dogodka Matice Hrvatska: Mostar Spring - Days. Kot novinarka, urednica in moderatorka je delala za mnogo TV postaj: HRT, Erotel, BHRT, HTV Mostar, Hercegovačka televizija, HTV Oscar C, OBN. Bila je avtorica poročila edinega dela BiH ob Adriatiku - Neum, objavljena v CNN oddaji - CNN World report. Prav tako je več let bila dopisnica Večernjega lista. Delala je pri mnogo tedenskih in mesečnih revijah v Bosni in Herzegovini. Ima obširne izkušnje na področju odnosov z javnostmi. Misijana je generalna sekretarka Matice Hrvatska Mostar, je del Hrvaške akademije za znanost in umetnost v BiH ter članica uredniškega odbora MH Mostar revije "Motrišta".

URADNA KAVA PRO PR KONFERENCE
Podjetje Anamaria d.o.o. je začelo svoje delo leta 1991, kot mala družinska pražarna in se je razvilo v spoštovana podjetje, katere izdelki so na skoraj vsaki polici na Hrvaškem. Kot eni izmed vodilinih proizvajalcev kave in kavnih napitkov, vedno znova investirajo trud in vire, da bi razširili asortimant, razvili prodajno in distribucijsko omrežje ter povečali prepoznavnost. Rezultat in največji dosežek teh vlaganj je prepoznavnost med odjemalci in rekordna povečanja v povpraševanju. Nenehni trud, investicije in razvoj so doprinesli k prvovrstni kvaliteti izdelkov, katero je potrdilo veliko žirij, domačih in mednarodnih institucij, ki so jim podelile številne nagrade.

VIR: APRIORI