program TV1000 v drugi polovici oktobra 2024

Ananas ekspres

V sredo, 16. oktobra, ob 20.55

Len pisarniški uslužbenec in hašišar Dale Denton ima samo en razlog, da obišče svojega enako lenega dobavitelja Saula Silverja - da kupi travo, natančneje redko novo sorto, imenovano ananas ekspres. Toda ko Dale kot edina priča vidi umor, ki ga zagrešita pokvarjen policaj in najnevarnejši mamilarski baron v mestu, ga zgrabi panika in džoint z ananas ekspresom mu pade iz rok in ostane na prizorišču umora. Ko Dale in njegov dobavitelj izvesta, da lahko prek trave pridejo do njiju, se podata v beg.

 

Film o superjunaku

V torek, 22. oktobra, ob 19.15

Spoznajte Ricka Rikerja. Je mlad, kul in poseduje supermoči ... ko bi jih le znal uporabiti! A kljub temu je svet v nevarnosti in nihče ni varen - zato se producent David Zucker s svojo druščino loti nekaterih največjih filmskih uspešnic našega časa, kot so 'Spider-Man', 'Batman', 'Možje-X' in 'Fantastični štirje', če jih naštejemo le nekaj. Še nikoli ni bilo tako zabavno učiti se leteti, plesti mrežo in razbijati sovražnike ...

 

Nočni let

V sredo, 23. oktobra, ob 19.25

Lisa Reisert sovraži letenje, toda groza, ki jo čaka na nočnem letu do Miamija, ni povezana s strahom pred letenjem. Le nekaj trenutkov po vzletu moški, ki sedi poleg nje, grozeče razkrije pravi razlog za svojo prisotnost na letalu. Je namreč del načrta za umor bogatega, vplivnega poslovneža in prav Lisa je ključ uspeha operacije. Če zavrne sodelovanje, bo njenega očeta ubil plačani morilec, ki samo čaka Jacksonov klic.

 

Tematski blok: Somrak saga

Od ponedeljka, 28. oktobra do petka, 1. novembra, ob 21.00

Zagrizite v 'Somrak sago' na kanalu TV1000 ter podoživite epsko ljubezensko zgodbo Belle, Edwarda in Jacoba ob spremljavi legendarne romance, akcije in vampirske drame. Ste vedeli, da je Robert Pattinson sam zložil pesem 'Uspavanka za Bello'; da se je moral Taylor Lautner zrediti za skoraj 14 kg, da bi obdržal vlogo Jacoba in da je Kristen Stewart nosila rjave leče, ker so Belline oči rjave? Serija je prejela 35 nagrad Teen Choice, nagrado People's Choice in nagrado MTV Movie Award za najboljši poljub - zato le zgrabite pokovko ter se udobno zleknite - čas je namreč, da se znova zaljubite v Somrak sago!

 

Celoten spored v štirih različnih formatih lahko najdete tukaj, več fotografij pa je na voljo tukaj

Informacije lahko najdete tudi na spletni in Facebook strani ter blogu.

Vabimo vas tudi k spremljanju YouTube kanala.

VIR: Grayling